Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Viimeinen uskonpuhdistus

1 / 1

Viimeinen uskonpuhdistus

18,80 €
Monet nykyseurakunnissa tapahtuvat asiat eivät perustu Uuteen testamenttiin vaan Vanhaan testamenttiin, myöhempien vuosisatojen perinteisiin, seurakuntakulttuuriin ja jopa pakanuuteen. Siksi on välttämätöntä pysähtyä tarkastelemaan tarkemmin seurakun
  • Kristinusko
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Suomi
  • Mikko Satama, Torben Søndergaard
Lue lisää
Monet nykyseurakunnissa tapahtuvat asiat eivät perustu Uuteen testamenttiin vaan Vanhaan testamenttiin, myöhempien vuosisatojen perinteisiin, seurakuntakulttuuriin ja jopa pakanuuteen. Siksi on välttämätöntä pysähtyä tarkastelemaan tarkemmin seurakuntien tilaa ja vertaamaan niitä ensimmäisiin kristillisiin seurakuntiin, joista voimme lukea Raamatusta. Mikäli haluamme toteuttaa menestyksekkäästi Jeesuksen lähetyskäskyä, on palattava siihen opetuslapseuden malliin, jota Jeesus ja apostolit opettivat. Alkakoon siis viimeinen uskonpuhdistus!

Torben Søndergaardin kirja haastaa totunnaiset käsityksemme seurakunnasta ja opetuslapseudesta. Kirjassa opetetaan yksinkertaisten esimerkkien kautta, miten Jeesuksen ja apostolien opetusta seurakunnasta voi toteuttaa menestyksekkäästi nykyaikana.
Laji Kristinusko
Formaatit Kirja
EAN 9789528063704
Julkaisija Books on Demand
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789528063704
Opetusmateriaali 0
Koko 218
Kirjailija Mikko Satama Torben Søndergaard
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja