Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Helmiä Lahden taidemuseon kokoelmista

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

63,30 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Helmiä Lahden taidemuseon kokoelmista on upeasti kuvitettu, lahjaksikin sopiva museon taidekokoelmien historiaa ja nykypäivää valottava tietoteos. Kirjassa seurataan kokoelmien kehityskulkuja 1930-luvun Viipurista tämän päivän Päijät-Hämeeseen. Lahden taidemuseo perustettiin vuonna 1950 entisen Viipurin taidemuseon kokoelmien ympärille ja sen kokoelmapoliittinen rooli on kehittynyt niiden vaalijasta paikallisen nykytaiteen arvostajaksi.

Kirjan asiantuntija-artikkelien kirjoittajat ovat amanuenssi Maija-Riitta Kallio, taidehistorioitsija Laura Gutman, Gallen-Kallela Museon johtaja Tuija Wahlroos, tutkija Susanna Korhonen, taidehistorian professori Ville Lukkarinen ja taiteilija Jaakko Rönkkö. Artikkelit käsittelevät Viipurin taideperintöä Lahdessa ja vuoden 1950 jälkeistä kokoelmien kehittymistä, Suomen Taidepiirtäjäin Liiton kokoelmaa ja Akseli Gallen-Kallelan Keitele-maalausta. Myös Viipuri-kokoelman muodostumiseen vaikuttaneen keräilijä W. T. Grommen elämästä saadaan uutta tietoa.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525749724
Julkaisija:
Lahden museot
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525749724
Opetusmateriaali:
0
Koko:
218

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.