Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Vakoileva hiiri

1 / 1

Vakoileva hiiri

Pauli Hokkanen, Tuomas Eriksson

12,90

-19%

16 €
Tervetuloa sananmuuntelun maailmaan! Katti turvassa - vai sittenkin tutti karvassa? Tämä hulvaton käsikirja tutustuttaa lukijansa sananmuuntelun ratkiriemukkaaseen maailmaan, jossa sanojen taakse saattaa aina kätkeytyä jotain odottamatonta.
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Pauli Hokkanen, Tuomas Eriksson
Lue lisää
Tervetuloa sananmuuntelun maailmaan!Katti turvassa - vai sittenkin tutti karvassa? Tämä hulvaton käsikirja tutustuttaa lukijansa sananmuuntelun ratkiriemukkaaseen maailmaan, jossa sanojen taakse saattaa aina kätkeytyä jotain odottamatonta.

Tämä nykypäivän vitsikirja kulkee taskukokoisena mukana minne vain, ja sitä on hauska tutkailla yksin ja kaverien kanssa. Kirjassa edetään helpoista kahden sanan muunnoksista entistä laajempiin kokonaisuuksiin. Vakoileva hiiri on riemukkaasti kuvitettu kokonaisuus, joka tarjoaa aivojumppaa ja kielileikkejä, mutta ennen kaikkea kosolti naurua.

Pauli Hokkanen ja Tuomas Eriksson ovat monipuolisia kulttuurikentän ammattilaisia, joiden aivot kääntelevät sanoja alati. Christer Nuutinen on kuvituksen ja sarjakuvan palkittu suurmestari.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789510486320
Julkaisija WSOY
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789510486320
Opetusmateriaali 0
Koko 104
Kirjailija Pauli Hokkanen Tuomas Eriksson
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja