Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Tuttujen kesken Vesku

1 / 1

Tuttujen kesken Vesku

Tuomas Marjamäki

24,90
Viihteen ja kulttuurin legendan elämäkerrassa kuuluu taiteilijan oma ääni. Suomalaisten rakastaman tähden syvällinen elämäkerta antaa paljon tilaa Veskun itse kertomille muistoille ja tarinoille. Tietokirjailija Tuomas Marjamäki haastatte
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Tuomas Marjamäki
Lue lisää
Viihteen ja kulttuurin legendan elämäkerrassa kuuluu taiteilijan oma ääni.

Suomalaisten rakastaman tähden syvällinen elämäkerta antaa paljon tilaa Veskun itse kertomille muistoille ja tarinoille.

Tietokirjailija Tuomas Marjamäki haastatteli Veskua kahdenkymmenen vuoden aikana erilaisissa elämäntilanteissa ja eri aihepiireistä keskustellen. Kymmenistä haastatteluista ja laajasta lähdemateriaalista syntyi tähden elämää ja taidetta kattavasti käsittelevä elämäkerta, joka antaa Veskusta uudenlaisen kuvan. Kirja arvostaa ja ymmärtää ihmistä ja taiteilijaa, mutta ei aseta häntä jumalan asemaan.

Tuttujen kesken Vesku täydentää Marjamäen Spede-Vesku-Simo-trilogian, johon kuuluvat myös aiemmin julkaistut teokset Simo Salminen - se se vaan on sillä lailla ja Spede, nimittäin.

Tuomas Marjamäki (s. 1978) on tietokirjailijana erikoistunut suomalaisen viihteen historiaan. Hän on kirjoittanut aiemmin muun muassa Simo Salmisen, Spede Pasasen ja Mikko Alatalon elämäkerrat sekä tietokirjat Kummeli - erittäin hyvin sanottu ja Uuno on numero yksi.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789523825482
Julkaisija Docendo
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523825482
Opetusmateriaali 0
Koko 470
Kirjailija Tuomas Marjamäki
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja