Palaa ylös
J.K. Rowlingin velhomaailma

1 / 1

J.K. Rowlingin velhomaailma

8,90

-60%

22 €
Ukkoslintuja, haiskuja, kotitonttuja ja hevoskotkia... Velhomaailmassa elää monia ihmeellisiä ja outoja otuksia. Tämän kirjan avulla pääset kurkistamaan sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat että kaikkien kahdeksan Harry Potter -elokuvan kulissien ta
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Ukkoslintuja, haiskuja, kotitonttuja ja hevoskotkia... Velhomaailmassa elää monia ihmeellisiä ja outoja otuksia. Tämän kirjan avulla pääset kurkistamaan sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat että kaikkien kahdeksan Harry Potter -elokuvan kulissien taakse ja saat tietää, miten otukset herätettiin henkiin valkokankaalla.

Kielletyn metsän, Mustajärven ja monien muiden paikkojen olennot esitellään yksityiskohtaisesti yhdessä Lisko Scamanderin salkusta paljastuvien lukuisten eri ihmeotusten kanssa. Kirja sisältää lisäksi runsaasti lisämateriaalia, kuten tarroja, irrotettavia julisteita sekä paljon muuta kivaa. Tämän kirjan avulla nuoret lukijat pääsevät tutustumaan velhomaailman otuksiin todella hauskalla tavalla!

Tämä interaktiivinen kirjasarja on nuorille faneille ehdottomasti paras keino päästä kurkistamaan samalla kertaa sekä Harry Potterin että Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvien kulissien taakse.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789523214187
Julkaisija readme.fi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523214187
Opetusmateriaali 0
Koko 103
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja