Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Iho jota rakastat

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Annina Francioso, Kati Partanen, Veera Brückler

19,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muoti
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Annina Francioso, Kati Partanen, Veera Brückler
Rennompaa ja huolettomampaa otetta ihonhoitoon!

Haluaisitko tasapainoisen ja kauniin ihon, jossa sinulla on itsevarma olo myös ilman meikkiä? Näkyviä ja tuntuvia tuloksia on mahdollista saavuttaa käyttämättä ihonhoitoon tolkuttomasti aikaa ja rahaa.

Iho, jota rakastat on ihonhoito-opas, jonka avulla löydät oikean tavan hoitaa ihoasi - yksinkertaisesti, systemaattisesti ja luonnollisesti, ongelmien juurisyyt taklaten.

Kirja esittelee tiiviisti ja selkeästi kaiken, mitä sinun tulee ihonhoitoon liittyen tietää: perustiedot kehon ja ihon toiminnasta, käytännönläheiset vinkit. Opit ymmärtämään, mitä ihosi kulloinkin tarvitsee. Informaatiotulvan ja hajanaisen tiedon sijasta saat tuloksia. Ja rauhan ihosi suhteen.

Kirjoittajat ovat kokonaisvaltaisen ihonhoidon pioneereja, jotka tunnetaan ihonhoitoa mullistavasta TwistBe-yrityksestä sekä Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta. Biologian, ravitsemuksen ja kosmetiikan asiantuntemuksensa sekä käytännön asiakastyön pohjalta he ovat kehittäneet ainutlaatuisen, pitkäkestoisia tuloksia tuottavan ihonhoitometodin.

Kiireisinä äiteinä ja yrittäjinä kirjoittajat ymmärtävät, millaista on elää kuormittavan arjen keskellä, kun omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle ei tunnu jäävän riittävästi aikaa. Työssään heitä ajaakin eteenpäin aito halu auttaa ihmisiä saamaan tuloksia ihonsa hoidossa.

www.twistbe.fi

“Ihoni on talla hetkella lahes virheeton. Olen oppinut tunnistamaan ihoni tarpeita ja muuttamaan käyttämiäni tuotteita ja ruokavaliotani niiden mukaan. Kiitos ihanat!”

“Ihoni ei ole voinut näin hyvin sitten yläasteen, vaikka ihonhoitorutiinini on simppelimpi ja käytän vähemmän tuotteita kuin koskaan.”

“Vielä reilu kuukausi sitten kasvojeni ihoni oli ihan kamalassa kunnossa - atopiani ei ollut vielä kertaakaan aikuisiällä yltynyt niin pahaksi kuin tänä talvena. Teidän ansiostanne ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan! Ihoni on niin kosteutettu ja ihana, että olen mieluummin jopa kokonaan ilman kasvomeikkiä.”
Laji:
Muoti
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527337936
Julkaisija:
Basam Books
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527337936
Opetusmateriaali:
0
Koko:
274
Kirjailija:
Annina Francioso
Kati Partanen
Veera Brückler

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.