Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Mindfulness ja terveys

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Danny Penman, Vidyamala Burch

21,10 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Psykologia, Liiketalous
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Danny Penman, Vidyamala Burch
Alkuperäisteos Mindfulness for Health on valittu vuoden 2014 parhaaksi kirjaksi British Medical Association -kirjakilpailussa.

Mindfulness ja terveys -kirja esittelee yksinkertaisia harjoituksia, joita voi tehdä päivittäin helpottaakseen kroonista kipua, stressiä tai sairauden oireita. Kliiniset testit todistavat, että mindfulness toimii yhtä tehokkaasti kuin kipulääkkeet ja edistää samalla kehon luonnollisia tervehtymismekanismeja. Mindfulness voi vähentää ahdistusta, masennusta, ärtyneisyyttä, uupumusta ja unettomuutta, jotka johtuvat kroonisista sairauksista.

Kirja perustuu meditaatio-ohjelmaan, jonka Vidyamala Burch kehitti etsiessään helpotusta vakavaan selkävammaansa. Ohjelma on auttanut kymmeniä tuhansia kivusta, sairauksista ja stressistä kärsiviä ihmisiä Iso-Britanniassa ja muualla maailmassa. Ohjelma on kerännyt ylistäviä lausuntoja Professori Mark Williamsilta Oxford Universitystä, mindfulness-pioneeri Jon Kabat-Zinniltä ja professori Lance McCrac- keniltä Lontoon Kings Collegesta.

Kahdeksan viikon ohjelma vie päivittäin vain 10-20 minuuttia. Se on todettu auttavan suurimipien kipuja aiheuttavien sairauksien, kuten selkäongelmien, niveltuleh- dusten, migreenin ja diabeteksen oireita. Menetelmä voi auttaa myös muun muassa syöpähoidoista aiheutuviin kipuihin, sydänsairauksiin, krooniseen väsymykseen ja jopa tinnitukseen. Menetelmän tarkoituksena on kannustaa oireista kärsiviä rakastamaan elämäänsä ja nauttimaan siitä jälleen.

Danny Penmanilta on ilmestynyt yhdessä Mark Williamsin kanssa Tietoinen läsnäolo -löydä rauha kiireen keskellä (Basam Books 5. painos 2015). Burchilta on aikaisemmin ilmestynyt Mielekkäästi irti kivusta ja sairaudesta (Basam Books 2012).
Laji:
Psykologia
Liiketalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522604163
Julkaisija:
Viisas Elämä
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522604163
Opetusmateriaali:
0
Koko:
295
Kirjailija:
Danny Penman
Vidyamala Burch

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.