Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Kalligrafia ja tekstaus

1 / 1

Kalligrafia ja tekstaus

31,10
32 €
Suositun piirustussarjan uutuusteos käsittelee aina ajankohtaista käsin kirjoittamisen taitoa. Kaunis kirjoitus on ilo silmälle! Se on myös hyvä harrastus - käsin kirjoittaminen rentouttaa mieltä, ja taidot kehittyvät harjoitellessa nopeasti. Tässä
  • Muu käsityö
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Suositun piirustussarjan uutuusteos käsittelee aina ajankohtaista käsin kirjoittamisen taitoa.

Kaunis kirjoitus on ilo silmälle! Se on myös hyvä harrastus - käsin kirjoittaminen rentouttaa mieltä, ja taidot kehittyvät harjoitellessa nopeasti.
Tässä kattavassa teoksessa perehdytään sekä kalligrafiaan taidemuotona että vapaamuotoisempaan tekstaukseen. Erilaisia kirjaintyylejä esitellään runsaasti: harjoittelun pohjaksi otetaan muun muassa roomalaiset aakkoset, goottilaiset kirjaimet, isoäidin aikaiset kaunokirjaimet sekä monet modernit, pelkistetyt kirjaimet.

Mukana on vinkkejä värien käyttöön ja tekstin sommitteluun sekä opastusta valmiiden töiden digitointiin. Laaja opaskirja esittelee lisäksi parhaat välineet ja materiaalit erityyppisiin töihin. Kirjan lopussa olevien harjoitteluarkkien avulla on helppo edetä teoriasta käytäntöön.

Kalligrafia ja tekstaus kuuluu kansainväliseen menestyssarjaan, jonka piirustusoppaita on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta.
Laji Muu käsityö
Formaatit Kirja
EAN 9789523411616
Julkaisija KUSTANNUS-MÄKELÄ
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523411616
Opetusmateriaali 0
Koko 191
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja