Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

8Bitdo Pro2 Controller Black Edition
8Bitdo Pro2 Controller Black Edition
8Bitdo Pro2 Controller Black Edition
8Bitdo Pro2 Controller Black Edition

1 / 4

8Bitdo Pro2 Controller Black Edition

46,99
48 €
Muokattava tärinä 6-akselinen liiketunnistin Säädettävät "hiusten" liipaisimet Mukautettava turbotoiminto Akku 8BitDo SN30 Pro+ Pro+ on 8BitDon kaikkien aikojen edistynein ohjain. 8BitDo Ultimate -ohjelmiston avulla kaikki voidaan
Lue lisää
  • Muokattava tärinä

  • 6-akselinen liiketunnistin

  • Säädettävät "hiusten" liipaisimet

  • Mukautettava turbotoiminto

  • Akku

8BitDo SN30 Pro+
Pro+ on 8BitDon kaikkien aikojen edistynein ohjain. 8BitDo Ultimate -ohjelmiston avulla kaikki voidaan mukauttaa Pro+:lla painikkeiden kartoituksesta, vipu- ja liipaisinherkkyydestä, tärinänhallinnasta ja jopa makrojen luomisesta millä tahansa painikeyhdistelmällä. Tallenna asetuksesi helposti pelikohtaisesti mukautettujen profiilien avulla.

8BitDo Ultimate -ohjelmisto
Huippuluokan ohjelmisto antaa sinulle maksimaalisen hallinnan ohjaimen kaikkiin osiin: mukauta painikkeiden kartoitusta, säädä vipu- ja liipaisinherkkyyttä, värinänhallintaa ja luo makroja millä tahansa painikeyhdistelmällä. Luo peliprofiileja ja vaihda niiden välillä milloin tahansa.

Moderni ohjain, joka kunnioittaa klassikoita
Pro+-ohjaimet eivät ole vain täysikokoisia langattomia Bluetooth-peliohjaimia® – ne on myös suunniteltu klassikoita kunnioittaen. Kiinnitimme erityistä huomiota kriittisimpiin ominaisuuksiin, kuten suuntaohjaimeen, varmistaaksemme, että se tuntuu täsmälleen siltä kuin muistaisit sen.

Suorituskyky ja istuvuus ovat kaikki kaikessa
Pro+ on 8BitDon ensimmäinen täysikokoinen ohjain. He suunnittelivat sen maksimaaliseen suorituskykyyn, mukavuuteen ja monipuolisuuteen.

Langallinen ja langaton toiminnallisuus
Pro+:aa voidaan käyttää langallisesti tai langattomasti, joten saat välittömän pääsyn mahdollisimman pieneen viiveeseen pro-tason pelaamiseen.

Pelaa mitä tahansa peliä, missä tahansa
8Bitdo-ohjaimet on suunniteltu mahdollisimman monipuolisiksi kaikilla nykyaikaisilla laitteillasi. Yhdistä ohjain helposti X- tai D-syöttölaitteeksi Bluetoothin® kautta. Voit jopa käyttää sitä langallisena USB-ohjaimena mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Laiteohjelmistoa päivitetään säännöllisesti uusilla järjestelmäyhteensopivuuksilla, kuten Nintendo Switch, Raspberry Pi ja paljon muuta.

Yhteensopivuus:
Windows, macOS, Android, Steam, Kytkin, Respberry Pi

Ohjaustila:
X-tulo, D-tulo, Mac-tila, Vaihtotila

Mitat / paino:
153,6 102,7 64,3 mm 
222 grammaa

Yhteydet:
Langaton® Bluetooth 4.0
USB-C

Sisällyttää:
SN30 Pro + Bluetooth-peliohjain
USB-kaapeli
Manuaalinen

Tuotetiedot

EAN 6922621501701
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja