Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar

1 / 5

Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar

219
Apple AirPods 3:e Gen (2021) Trådlösa hörlurar Apple AirPods 3:e Gen (2021) är den senaste utgåvan av Apples populära trådlösa hörlursserie “AirPods”. Tredje generationen har flera betydande uppgraderingar jämfört med föregångarna och ger en
Lue lisää

Apple AirPods 3:e Gen (2021) Trådlösa hörlurar

Apple AirPods 3:e Gen (2021) är den senaste utgåvan av Apples populära trådlösa hörlursserie “AirPods”. Tredje generationen har flera betydande uppgraderingar jämfört med föregångarna och ger en otrolig in ear-upplevelse. Låt oss titta på de funktioner som du kan förvänta dig av dessa snygga true wireless-hörlurar.

H1-chipset levererar med kraft

Apple använder H1-chipset för hörlurar i Apple AirPods tredje generation. Chipset ger en otrolig synkningshastighet för video och spel vilket innebär mindre fördröjning, något som alltid är välkommet när det gäller trådlösa enheter.

Det går också att blixtsnabbt växla mellan enheter jämfört med de flesta andra TWS (True Wireless)-modeller. Chipset möjliggör även en bättre ljudbehandling som resulterar i bättre mikrofonkvalitet, och längre batteritider jämfört med .

Kompakt MagSafe-kompatibelt fodral

Trots överflödet av nya funktioner lyckades Apple hålla fodralet snyggt och kompakt. Dessutom ger det en batteritid på upp till 30 timmar. Den mest betydande uppgraderingen för tredje generationens AirPod är MagSafe-kompatibiliteten. Det går att ladda hörlurarna och fodralet med samma MagSafe-laddare du använder för att ladda din telefon, och givetvis fungerar det att använda vilket Qi-kompatibel laddare som helst. Bara fem minuters laddning ger mer än en timmes lyssningstid!

Säg hej till Siri

Tack vare Siri-kompatibiliteten kan du ringa samtal, ställa in alarm, spela upp/pausa låtar eller ändra volymen med bara din röst. Siri kan också läsa dina inkommande meddelanden eller navigera fram till din destination. Naturligtvis går det att inaktivera den här funktionen, men om Siri är på i din telefon aktiveras hon automatiskt på dina Apple AirPods 3:e Gen också.

Fantastiskt ljud, som alltid

När det gäller ljudkvalitet är dessa hörlurar precis så bra som du förväntar dig att de ska vara. De passar perfekt till alla musikgenrer och har en ypperlig balans mellan bas och diskant. Dessutom får du njuta av den bästa versionen av Apples Spatial Audio - ett tredimensionellt ljudsystem. Du kommer att älska tredje generationens Apple AirPods! 

En spännvidd av nya funktioner

Apple använder kraftsensor-teknologi istället för peksensorn som finns i tidigare generationers AirPods. Kläm en gång för play/paus, två gånger för att byta låt och så vidare. Dessutom är AirPods nu IPX4-klassade för att tåla vatten (både hörlurarna och fodralet) vilket innebär att de klarar upp till 30 minuter på en meters djup. Hörlurarna går också att återfinna via Find My-appen, vilket alltid är en strålande fördel. 

Huvudegenskaper

  • Strålande ljudkvalitet
  • MagSafe och Qi-laddningskompatibel
  • Kraftsensorer
  • Utmärkt batteritid
  • Fantastiska mikrofoner
  • Förstklassig design
  • IPX4-klassade
  • Lightning-uttag
Katso lisää tuoteryhmästä Elektroniikka Audio Kuulokkeet
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja