Apple AirPods (Gen 2) ja latauskotelo

Apple AirPods (Gen 2) ja latauskotelo
Lähetä ystävälle
€ 179.99
alk 7 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Automaattisesti päällä, automaattisesti yhteydessä
 • Toisto tai ohitus kaksoisnapautuksella
 • Helppo käyttöönotto kaikille Apple-laitteillesi
 • Gen 2

Ihmeellisempää kuin ikinä
Poista kotelosta ja ala käyttää heti muiden laitteidesi kanssa. Laita ne korviisi, niin ne muodostavat välittömästi yhteyden. Voit uppoutua täyteläisen, laadukkaan äänen maailmaan. Ihmeellisen helposti.

Langattomuuden huippu
AirPodien käyttöönotto sujuu yhdellä napauksella, jonka jälkeen ne ovat automaattisesti päällä ja aina yhteydessä. Käyttö sujuu aivan yhtä helposti. Ne tunnistavat, milloin ne ovat korvissasi, ja kun poistat kuulokkeet, toiminta keskeytyy. AirPodien käyttäminen tekee aina vaikutuksen, niin iPhonen, Apple Watchin, iPadin kuin Macinkin kanssa.

Siri on pelkkänä korvana
Kädet täynnä? Apua tarvitessasi sano vain ”Hei Siri”. iPhoneen ei tarvitse koskea lainkaan. Viestien ilmoitustoiminnon avulla Siri voi automaattisesti puhua viestit, kun ne saapuvat. Voit valita lähettäjät, joiden viestit luetaan. Eikä Siri keskeytä sinua, jos puhut puhelua tai jaat musiikkia.

Korvinkuultavaa suorituskykyä
AirPodit luovat nopeamman ja vakaamman langattoman yhteyden laitteisiisi. Niiden tehojen takana on Applen H1-kuulokesiru. Yhteys on jopa kaksi kertaa nopeampi vaihdettaessa aktiivisten laitteiden välillä ja 1,5 kertaa nopeampi puheluissa. H1-siru toimii lisäksi voiman­lähteenä äänellä aktivoitavalle Sirille ja tuottaa 30 prosenttia pienemmän viiveen pelattaessa. Koet siis huippulaadukkaan äänen peleistä, musiikista tai podcasteista nauttiessasi.

Ne tietävät milloin kuuntelet
Optiset tunnistimet ja kiihtyvyysanturit hallitsevat yhdessä automaat­tisesti äänentoistoa ja aktivoivat mikrofonin puheluita ja Sirin käyttöä varten. Niiden ansiosta AirPodit myös toistavat ääntä heti kun laitat ne korviisi. Voit vapaasti käyttää vain yhtä AirPod-kuuloketta tai molempia. Musiikkia kuunnellessasi voit toistaa kappaleen tai ohittaa sen kaksoisnapautuksella.

Ne tietävät milloin puhut
Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi tunnistaa, milloin puhut, ja yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa se suodattaa ympäristön melun ja tuo äänesi kuuluviin.

24 tunnin edestä virtaa
AirPodeissa on alan johtava viiden tunnin kuunteluaika ja nyt jopa kolme tuntia puheaikaa – kaikki tämä yhdellä latauksella. AirPodit pysyvät vauhdissasi, koska niiden latauskotelo antaa lisälatauksilla kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa. Tarvitsetko pikalatausta? Laita vain AirPodit takaisin koteloon 15 minuutin ajaksi, niin saat jopa kolme tuntia kuunteluaikaa tai kaksi tuntia puheaikaa. Kun haluat tarkistaa akun, pidä AirPodeja iPhonen vieressä tai kysy Siriltä: ”Mikä on AirPodieni akun tila?”

Käyttöönotto yhdessä vilauksessa
AirPodit muodostavat automaat­tisesti yhteyden iPhoneen tai Apple Watchiin ja toistavat ääntä saumattomasti laitteiden välillä. Haluatko kuunnella musiikkia Macilla vai iPadilla? Valitse vain AirPodit näissä laitteissa. Helppoakin helpompaa.

Yksi ääni, tuplasti nautintoa
Uudella äänijaolla voit jakaa helposti kappaleita,12 podcasteja tai muuta ääntä kaksiin AirPods-kuulokkeisiin, joiden äänen­voimakkuus on säädettävissä erikseen. Jos AirPodit ovat kotelossaan, tuo ne haluamasi iPhonen tai iPadin lähelle ja muodosta jakoyhteys napauttamalla. Jos AirPodit ovat jo korvissa, tuo sen sijaan iPhone niiden lähelle.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 33 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 18 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »