Palaa ylös
HP Chromebook 11.6 " Kannettava
HP Chromebook 11.6 " Kannettava
HP Chromebook 11.6 " Kannettava
HP Chromebook 11.6 " Kannettava
HP Chromebook 11.6 " Kannettava
HP Chromebook 11.6 " Kannettava

1 / 6

HP Chromebook 11.6 " Kannettava

139 €
  HP Chromebook 11a-nb0400no  on kompakti ja helppokäyttöinen 11,6 tuuman kannettava tietokone, jossa on Chrome-käyttöjärjestelmä. Ohut ja kevyt kannettava tietokone sopii erinomaisesti myös matkakäyttöön 13 tunnin akunkeston ansiosta. Ota
Lue lisää

 HP Chromebook 11a-nb0400no on kompakti ja helppokäyttöinen 11,6 tuuman kannettava tietokone, jossa on Chrome-käyttöjärjestelmä. Ohut ja kevyt kannettava tietokone sopii erinomaisesti myös matkakäyttöön 13 tunnin akunkeston ansiosta.


Ota se mukaasi.

HP Chromebook painaa vain 1,35 kg, ja se on suunniteltu kompaktiksi ja erinomaiseksi mobiilikäyttöön. Sen jopa 13 tunnin akunkesto pitää sinut käynnissä koko päivän, ja häikäisemätön 11.6 tuuman HD-näyttö on myös mukava auringonvalossa. Kevyt ja vain 1,8 cm paksu kannettava tietokone on mukava kuljettaa mukana kaikkialla.


Nopea ja helppo yhteys.

HP Chromebookeissa on laajat liitäntävaihtoehdot lisävarusteellesi. Siinä on kaksi SuperSpeed USB-C -porttia, jotka tukevat 5 Gt / s tiedonsiirtoa, virtalähdettä ja DisplayPort 1.2 -signaalia. Kannettavassa tietokoneessa on myös kaksi SuperSpeed 5Gb/s USB-A -porttia, combi-ääniliitäntä ja microSD-kortinlukija.


Chrome-käyttöjärjestelmä helpottaa jokapäiväistä elämääsi.

Chrome-käyttöjärjestelmä voidaan tiivistää neljään sanaan: yksinkertainen, nopea, älykäs ja turvallinen. Se on käyttöjärjestelmä, joka ohjaa mitä tahansa Chromebookia ja on yksinkertainen ja helppokäyttöinen päivästä toiseen. Käyttöjärjestelmä optimoi akun kulutuksen koko päivän kestävään käyttöön. Chrome-käyttöjärjestelmä suojaa laitettasi myös ilman ylimääräisiä virustorjuntaohjelmia. Chrome-käyttöjärjestelmä on älykäs ja tehokas käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi.


Chromebookien mukana tulee vuoden Google One -palvelu ja 100 Gt pilvitallennustilaa.


Käyttöjärjestelmä: Chrome-käyttöjärjestelmä ™

Paino: 1,36 kg

Kiintolevyt: 32 Gt eMMC

Suoritin: Intel® Celeron® N3350

Muisti: 4 Gt LPDDR4

Langaton tekniikka: Intel® Wireless-AC 802.11a / b / g / n / ac (2x2) Wi-Fi®: n ja Bluetooth 4.2:® n yhdistelmä

Näyttö: lävistäjältään 29,5 cm:n (11,6 tuuman) hd-näyttö

Akun kesto: Jopa 13 tuntia

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja