Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Kampiradio 4000mAh aurinkokennoilla ja lampulla

1 / 1

Kampiradio 4000mAh aurinkokennoilla ja lampulla

(1 arvostelu)
49
Kätevä kampiradio, jossa voit olla varma, että et koskaan menetä tärkeitä viestejä yleisölle (VMA). Kompakti koko ja pieni paino tarkoittavat, että se vie tuskin tilaa paketissasi. Radio sopii mainiosti mukaan vaellukselle tai telttaretkelle ja
Lue lisää

Kätevä kampiradio, jossa voit olla varma, että et koskaan menetä tärkeitä viestejä yleisölle (VMA). Kompakti koko ja pieni paino tarkoittavat, että se vie tuskin tilaa paketissasi.


Radio sopii mainiosti mukaan vaellukselle tai telttaretkelle ja vähintään yhtä miellyttävä käyttää rannalla tai retkellä.


Kampiradio on varustettu tehokkaalla 4000 mAh akulla, jonka voit ladata kolmella eri tavalla: USB-kaapelilla, aurinkokennoilla tai dynamolla (kammen). Tämä tarkoittaa, että radio on täysin riippumaton sähköstä toimiakseen ja on siten täydellinen hätätilanteessa.


Se toimii myös virtapankina, joten voit aina antaa matkapuhelimeesi hieman ylimääräistä akkua hätäpuheluiden soittamista varten.


Hätäradio voi myös lähettää kovan SOS-signaalin herättääkseen huomion.


Aurinkokennojen koko: 80x30 mm

Taajuuskaista: FM / AM

Koko: 15,5x4,2x9,4 cm

Paino: 0,38 kg

Tuotetiedot

Valmistajan tuotenumero THSY-369
b

bob77

7 kuukausia sitten

Ensi vaikutelma on todella hyvä. Yllätyin miten jämäkkä ja tehokas laite tämä on. Tuote tuntuu olevan valmistettu laatukomponenteista kestämään käyttöä. Radio, valo, lamppu ja kunnollinen lukulamppu saadaan toimimaan/ladattua kammesta veivaamalla, aurinkokennolla, lataamalla sekä pattereilla. Lisäksi akkua voi käyttää esim kännykän lataamiseen. Miinusta tulee hitaasta toimituksesta (6viikkoa).

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.