LG V30 64GB Hopea

LG V30 64GB Hopea
Lähetä ystävälle

-27%

€ 399
Ovh. € 549
alk 21 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika: 

Postikuluitta

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Postikuluitta
 • 6” QHD OLED FullVision -näyttö
 • Android 7.1.2 Nougat
 • Ensimmäinen kamera: 16MP, f/1.6 Standardi 71°, OIS 2.0
 • Toinen kamera: 13MP, f/1.9 laajakulma 120°
 • Etuosa 5MP, f/2.2 kamera, (90° laajakulma ja 82° vakiokulma)
 • Vesi- ja pölytiivis (IP68-luokitus)
 • 3300 mAh akku

Vankka ja saumaton
Bezel-less-näyttö. Saumattomilla kaarilla ja tasapainotetulla 2:1 näyttösuhteella LG V30 sallii sinun täysin syventyä nauttimaan siitä ja se sopii hyvin käteesi. Miellyttävä, teksturoitu pinta suojaa lialta ja tahroilta - itse asiassa, puhelimella on IP-68-luokitus ja täyttää myös MIL Spec 810G -standardin vaatimukset

Enemmän näkemistä, vähemmän pitelemistä
Pikselit, jotka tekevät vaikutuksen. LG:n mullistava OLED-näyttö tarjoaa henkeäsalpaavaa värien tarkkuutta, ja siinä on käytetty muovia joustavuuden lisäämiseksi.

Anna valon tulla 
Päästä valon sisään, saat terävämpiä ja kirkkaampia valokuvia. LG V30:n F1.6 -lasilinssi parantaa suuresti dynamiikkaa ja valokuvausta hämärässä. Ota täydellinen kuva missä tahansa ympäristössä.

Ole oma ohjaajasi
Sieppaa ammattimainen elokuva-look. Cine Video -toiminto tarjoaa eloisampia värejä ja parempaa dynamiikkaa, aivan kuten oikeassa elokuvassa. LG-Cine LOG auttaa puolestaan luomaan dramaattisia yksityiskohtia elokuvalliseen tarinankerrontaan.

Täydellinen Zoom-ohjaus
Valot, kamera, zoom! Esiaseta zoomin nopeus, sijainti ja liike videon kuvalle. Vaivattomalla ja hallitulla Point Zoom -toiminnolla voit kuvata videoita Hollywoodin kameramiesten tapaan.

Sieppaa suurempi kuva
Sieppaa loistavia laajakulmakuvia, vähemmällä pyöreiden reunojen aiheuttamalla vääristymällä. Takakamerassa on 16MP-linssi ja laajakulma 13MP-linssi - kätevä ryhmäkuvissa ja maisemakuvissa. Lisäksi edessä oleva 13MP-laajakulmakamera auttaa saamaan kaikki mukaan selfie-kuviin!

Loistavia videoita, mahtava ääni
Tallenna puhdas Hi-Fi-ääni missä tahansa! Käytä LG V30:n suuntaavaa vastaanotinta laatumikrofonina, jotta saat loistavan, rauhallisen äänen ilman vääristymiä, myös meluisissa ympäristöissä.

Anna jokaisen yksityiskohdan liikuttaa sinua
Aivan kuin sinulla olisi oma yksityiskonsertti. LG V30’s Hi-Fi Quad DAC -toistolla voit nauttia rikkaista ja täydellisistä äänistä, jotka on kerrostettu live-esityksen tapaan. Nauti hämmästyttävästä selkeydestä häviöttömillä tiedostomuodoilla, jotka varmistavat, ettet jää paitsi yhdestäkään kappaleesta.

Tuunattu makusi mukaan
Tuunaa äänen toivomustesi mukaan. LG:n äänen esiasetukset ja digitaalisten suodittimien avulla ääni on parannettu ja säädetty makusi ja ympäristösi mukaan ja lisäävät äänen ammattimaisuutta, jotta voit nauttia rikkaammasta ja täyteläisemmästä musiikista kotona tai kun olet liikkeellä.

Tietää aina, että se olet sinä
LG V30:n parannettu kasvojen tunnistustekniikka auttaa sinua avaamaan puhelimen nopeammin ja helpommin ilman pyyhkäisyä tai numeroiden syöttöä. Lisäksi sen parannettu äänen tunnistustekniikka pystyy tunnistamaan ja voidaan asettaa vastaamaan ainoastaan sinun ääneesi, mikä tekee Google Assistantista tarkemman, turvallisemman ja kätevämmän.

Helppo tavoittaa
Nauti paremmasta ohjauksesta ja käytöstä. Leijuvaa tehtäväpalkkia on helppo käsitellä ilman, että menossa oleva työ häiriintyy. Telakoi suosikkisovelluksesi, siirtele niitä näytöllä. Musiikkia, ilmoituksia, yhteydenottoja ja paljon muuta samassa paikassa.

Ihmisen kosketus
Haptinen kosketus lisätarkkuudella. Tunteellinen haptinen palaute tekee ostoksista, kameran tarkasta säätämisestä ja ilmoituksista moniaistinen kokemus.

Tapaa Google Assistantisi
Google Assistant helpottaa jokapäiväistä elämääsi. Aseta muistutuksia, saa ohjeita, löydä kuvasi ja järjestä matka. Aloita koskettamalla ja pitämällä alhaalla puhelimesi Home-painiketta.

Nyt VR:n kanssa
LG V30 on LG:n ensimmäinen Google Daydream-ready-puhelin. Yhdessä LG V30:n 6,0" OLED FullVision -näytön kanssa, saat laajennetun ja vaikuttavan VR-kokemuksen suosikkipeleissä, elokuvissa ja videoissa.

Beat Fever
Sisältäen kaikkein kuumimmat kappaleet Beat Fever on mobiili musiikkipeli, jossa voit nauttia musiikista ja tunnetuista artisteista. Tee profiilistasi omaperäinen 3 eksklusiivisella ulkonäöllä ja elävöitä se custom emote -animaatiolla. Tarjous on 100 $ arvoinen, ainoastaan LG V30 -asiakkaille.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki LG
Screen Size 6 "
Matkapuhelimen malli Smartphone
Operating System Android
Mobiiililaajakaistan sukupolvi 4G
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}
Haluatko sisällyttää tuotteeseen vakuutuksen?
LG V30 64GB Hopea

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 75 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 41 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 21 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »