Norton Security Deluxe 5 Laitetta

Norton Security Deluxe 5 Laitetta
Lähetä ystävälle
€ 34.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Suojaa PC- ja Mac®-tietokoneita sekä AndroidT- ja iOS-laitteita yhdellä tilauksella
 • Suojaa identiteettisi ja verkkotapahtumasi
 • Parhaaksi arvioitu kuluttajien tietoturvaratkaisu laitteillesi
 • 100% Virus Protection Promise -lupaus: Jos saat laitteeseesi tartunnan, jota Norton ei pysty poistamaan, saat rahasi takaisin.

Turvaa koko perheelle

 • Suojaa PC- ja Mac-tietokoneita sekä Android- ja iOS-laitteita yhdellä tilauksella.
 • Suojaa identiteettisi ja verkkotapahtumasi 
 • Parhaaksi arvioitu kuluttajien tietoturvaratkaisu laitteillesi
 • 100% Virus Protection Promise -lupaus: Jos saat laitteeseesi tartunnan, jota Norton ei pysty poistamaan, saat rahasi takaisin.

Norton suojaa verkkosi
Me tunnistamme, analysoimme ja torjumme enemmän verkkouhkia kuin koskaan ennen. Kyberrikolliset ovat entistä kehittyneempiä ja käyttävät apunaan monenlaisia työkaluja päästäkseen käsiksi tietoihisi. Muilla tietoturvatuotteilla ei välttämättä ole takanaan vaadittavia resursseja, jotta ne voisivat pysytellä mukana uusien uhkien kehityksessä. Norton-tuotteilla kuitenkin on. Kun uhkat muuttuvat yhä vaarallisemmiksi, meidän tuotteemme paranevat entisestään. Tietoturva-asiantuntijoiden tiimimme analysoivat jatkuvasti uusia uhkia ja keksivät tapoja suojata laitteesi niiltä.

Keskitymme ainoastaan tietoturvaan ja kuulumme maailman arvostetuimpiin tietoturvapalveluiden tarjoajiin. Tietoturvaan keskittyminen ja asiantuntemuksemme hyödyttää asiakkaitamme. Mitä etua tästä on sinulle? Kun ostat Norton Security -tuotteen, saat yhden markkinoiden parhaista tietoturvatuotteista. Yksinkertaista! Norton-tuotteet suoriutuvat johdonmukaisesti kilpailijoitaan paremmin monissa riippumattomissa vertailuissa. Saat lupauksen suojasta, jonka vain Norton voi antaa.

Löydä sinulle sopiva tuote: Jos sinulla on ueampia tietokoneita, tai jos haluat suojata myös tabletin ja/tai puhelimen, kannattaa sinun tutustua Deluxe- tai Premium-paketteihin.


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki NortonLifeLock
Huolto ja tuki
Tyyppi Uppdatering av nya versioner
Järjestelmävaatimukset
Vaadittu käyttöjärjestelmä Microsoft Windows Vista (32/64 bits) SP1 eller senare, Microsoft Windows 7 (32/64 bitars) SP1 eller senare, Windows 8 (32/64 bitars), Android 2.3 eller senare, Windows 8.1 (32/64 bitars), Microsoft Windows XP SP3 (32 bitars) eller senare, Apple MacOS X 10.9 eller senare, Apple iOS 7 eller senare, Windows 10 (32/64 bits)
Alusta Android, iOS, Windows, MacOS
Ohjelmisto
Luokka Säkerhetstillämpningar
Alaluokka Säkerhet - säkerhetssvit
Versio 3.0
Jakelutietoväline DVD-ROM
Lisenssityyppi Boxpaket
Lisenssihinnoittelu Attach
Lisenssien määrä Upp till 5 enheter
Lisenssin voimassaoloaika 1 år
Lisenssiluokka Litet paket
Ylätunniste
Tuotelinja Norton Security
Malli Deluxe
Yhteensopivuus Android, Apple iOS, PC, Mac
Paikallistaminen Nordiska
Merkki Symantec
Pakattu määrä 1
Software_CloudComputing Lokalt installerad
Compatible Platform Android, Apple iOS, PC, Mac
Huolto ja tuki - yksityiskohtaiset tiedot / Sopimusaika Huolto ja tuki - yksityiskohtaiset tiedot / Palvelutyyppi
1 år Uppdatering vid nya versioner
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 4 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

The Insidersien testikampanja.Asensin tänään Norton 360 kännykääni asennus sujui sutjakaasti ei ollut mitään vaikeuksia..Asensin myös kannettavalle tietokoneelleni Norton 360 :n sillä hoidan pankkiasiani ja muut tärkeät asiat. nyt ei ole huolta että henkilötietoni paljastuisivat. Ennen olin hyvin huolestunut tietokoneeni turvallisuudesta nyt voin olla huoleton että joku kaapaisi koneeni. Olen kertonut myös ystävilleni tietoturvasta ja helposta asennuksesta. Suositelen Norton 360" kaikille jotka haluavat pitää tietonsa turvassa kaikilta hyökäyksiltä.

Tämä arvostelu on osa The Insidersien testikampanjaa. Kyseessä on Symatecin Norton 360 Deluxe -virustorjuntaohjelma. Siirryin oitis norton.com/setup -sivustolle ja tutustuin tämän ohjelman ominaisuuksiin jne. Minulle tärkeintä on, että voin asentaa ja ladata ohjelman omaan PC:n sekä tablettiin ja kenties myöhemmässä vaiheessa kännykkääni. Huomioin, että tämä ohjelmisto tarjoaa monikerroksisen suojauksen 5-eri laitteeseen. Myös että pankkipalvelut, verkko-ostokset, selailu internetissä, myös julkistakin wi-fi-verkkoa käyttäen, on turvallista. Tykkään myös valokuvata ja jakaa digikuvia nettiä käyttäen. Tähänkin ohjelmalla on suojaus. Eli aikas monta eri tekijää, jotka soveltuvat omaan käyttööni. Lisänä VPN, Password Manager, lapsilukko, PC:lle 50 GT pilvivarmuuskopiointitilaa jne. Näistä lisätietoa norton.com -sivustolta. Sivustolta myös saa tarvittaessa ilmaista tukea ongelmien ratkaisuun eri muodoin. Norton.com -sivustolta ohjeet tilauksen aktivointiin ja asennukseen. Helppo asennus, tarkoittaen sitä että saa välittömästi ladata ja asentaa ohjelman tarvittaviin laitteisiin. Hinta kaikelle tälle turvallisuudelle on mielestäni korkeahko, mutta aina voi valita mitä on valmis maksamaan perheensä tai omasta internetin turvallisesta käyttämisestä.

Olen käyttänyt jo vuosia. Hoitaa asiansa suht huomaamttomasti, ja on halpa kilpailijoihin verrattuna. Varsinkin, kun kyttää näitä tarjouksia.

helppokäyttöinen

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 7 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »