Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
PowerArc ArcField Langaton Laturi 15W Musta

1 / 1

PowerArc ArcField Langaton Laturi 15W Musta

19 €

-14%

22 €
PowerArc ArcField Langaton Laturi 15W Musta Langaton ArcField-pikalaturi tunnistaa automaattisesti neljä erilaista lataustilaa ja tarjoaa parhaan mahdollisen langattoman latauksen Google Pixel 5:lle (enintään 15 W), Samsungille (10 W), iPhonelle (7
Lue lisää

PowerArc ArcField Langaton Laturi 15W Musta

Langaton ArcField-pikalaturi tunnistaa automaattisesti neljä erilaista lataustilaa ja tarjoaa parhaan mahdollisen langattoman latauksen Google Pixel 5:lle (enintään 15 W), Samsungille (10 W), iPhonelle (7,5 W) ja kaikille muille Qi-yhteensopiville laitteille (5 W). Langattoman laturin päällä on kumipäällyste, joka pitää puhelimen tukevasti laturissa, ja ylimääräiset kumityynyt pohjassa, jotka mahdollistavat laturin pysymisen vakaana kaikilla tasaisilla paikoilla.

Spigenin ylikuumenemissuojatekniikkaa käyttämällä se tarjoaa nopean langattoman latausnopeuden ja samalla tuottaa vähemmän lämpöä.

Laturi on yhteensopiva kuorien ja koteloiden kanssa, joiden paksuus on enintään 5 mm. Laturi ei ole yhteensopiva korttipaikoilla varustettujen koteloiden/suojakuorien kanssa. Laturi ei ole yhteensopiva sellaisten suojakuorien tai koteloiden kanssa, joissa on korttilokerot tai magneettiset tai metallikiinnikkeet.

Ominaisuudet

  • Se sopii: Universal
  • Materiaali: Muovi
  • Ominaisuudet: 15W
  • Väri: Musta
  • Tuotemerkin: Spigen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja