Sony MDR-XB950N1 Musta NC BT

Sony MDR-XB950N1 Musta NC BT
Lähetä ystävälle

-4%

€ 142.90
Ovh. € 149
alk 11 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Melunpoisto
 • Bluetooth
 • Basso-painike
 • 22 tunnin toistoaika
 • Pehmeät korvatyynyt

Muu maailma vaimenee täysin. Digitaalinen taustahälyn poisto poistaa taustaäänet, jotta kuulisit kappaleet yksityiskohtaisemmin. Jäljelle jäävät vain sinä ja musiikki. Kuuntele musiikkia pehmeillä korvatyynyillä. Erityisen muotoilun ansiosta voit taittaa kuulokkeet kasaan lopetettuasi kuuntelun. Tämä ominaisuus helpottaa myös niiden säilyttämistä. 

Kuulokkeet tositoimissa
Katso, miten XB950N1-hälynpoistokuulokkeet ja langattomat XB950B1-kuulokkeet toimivat, ja tutustu uskomattomaan EXTRA BASS™ -tehoon.

Tunne basso
EXTRA BASS™ tehostaa kaikkia matalia taajuuksia ja tuo kaikkiin kappaleisiin jykevän rytmin. Aloita painamalla bassotehostepainiketta.

Unohda taustahäly
Vaimenna muu maailma. Digitaalinen taustahälyn poisto poistaa taustaäänet, joten kuulet kaikki kappaleet yksityiskohtaisemmin. Vain sinä ja musiikki.

Pitkäkestoista langatonta vapautta
Kuuntele langattomasti BLUETOOTH®-tekniikalla ja NFC One touch -pariliitoksella jopa 22 tuntia myös silloin, kun EXTRA BASS™ ja hälynpoisto ovat käytössä.

Omanlaisesi hienosäätö
Täydellinen ääni jokaiselle kappaleelle. Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit säätää bassotasoja ja valita esimerkiksi klubi-, konserttisali-, areena- tai ulkotilatyylisen äänen.

Missä ja milloin tahansa
Pehmustetut korvatyynyt takaavat kuuntelumukavuuden tuntien ajan, ja taittomekanismin ansiosta kuulokkeet on helppo pakata laukkuun.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Sony
Langaton true
Kuulokkeen design On-Ear
Melunpoisto true
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Ollut käytössä paripäivää ja ensi vaikutelma oli hyvä. kuulokkeet tuntuvat kestävältä ja laadukkailta. Ne ovat pääasiassa muovia, joista pääpanta on metallia. Ne näyttävät päässä isolta, joten en menisi kutsumaan näitä muotikuulokeiksi. Mukavuuden osalta, pääpannassa on ihan kiitettävä määrä pehmustetta ja sitä riittää myös kupeissakin, joihin on käytetty muistivaahtoa. kuulokkeet voi taittaa kasaan helpompaa kuljetusta varten ja kääntää sivuittain. Kuulokkeiden ison koon takia, niiden pito kaulan ympärillä on kituliasta, koska ne ovat joko leuan tiellä ja sivuittain kääntäessä ne alkavat kuristamaan kaulaa. Itsellä on suhteellisen isot korvat, mutta kupeissa on hyvin tilaa. Korvat pienen ajan jälkeen alkavat lämmetä. Kuulokkeet ovat aika tiiviit päässä, joten ääntä ei tule paljon sisään, ilmankin melunpoistoa.
քänenlaatu näissä on kiitettävä. Korkeat äänet eivät kuulosta liian terävältä. keski äänet ovat sopivan pehmeät ja bassoa on reippaasti jo ilman basso tehostetta. Kaikki elementit kuulee todella selkeästi. Kuulokkeiden basso tehostus, nostaa basson määrän kuulokkeissa ihan taivaisiin. Jopa niin paljon, että jopa basson rakastajallekin se voi olla vähän liikaa. Onneksi basson määrää voi vaihtaa appissa. melunpoisto näissä on kiitettävä ja poistaa esim. autossa kuuluvat äänet aika hyvin, mutta eivät silti pärjää muille korkeanluokan kuulokkeille.
MDR-XB950N1 kuulokkeet sopivat parhaiten niille, jotka rakastavat bassoa pääasiassa. Suosittelen.

-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 33 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 19 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 11 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »