Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Trådlösa Pro Hörlurar W05 - Baseus - Blå
Trådlösa Pro Hörlurar W05 - Baseus - Blå
Trådlösa Pro Hörlurar W05 - Baseus - Blå
Trådlösa Pro Hörlurar W05 - Baseus - Blå
Trådlösa Pro Hörlurar W05 - Baseus - Blå

1 / 5

Trådlösa Pro Hörlurar W05 - Baseus - Blå

59 €

-40%

Rek pris. 99 €
Hörlurarna är extremt bekväma att använda och erbjuder ett bekvämt, trådlöst laddningsalternativ. De har en lång användningstid, enkel beröring, IP55-vattenmotstånd, pålitlig ljudöv
Lue lisää
Hörlurarna är extremt bekväma att använda och erbjuder ett bekvämt, trådlöst laddningsalternativ. De har en lång användningstid, enkel beröring, IP55-vattenmotstånd, pålitlig ljudöverföring och intelligent drift som gör användningen av dessa funktionella hörlurar ännu roligare. Hörlurarna har speciella inbyggda chips som känner av om du har dem på dig eller inte. De kommer automatiskt att stoppa uppspelningen när du tar dem ur öronen och fortsätter när du sätter tillbaka dem. På så sätt kommer du aldrig att missa dina favoritlåtfragment igen!

Fodralet till hörlurarna är utrustad med ett praktiskt silikonhantag som gör att du bekvämt kan ha det i handen eller hänga det i väskan.

Efter en laddning kan du använda hörlurarna i upp till 4 timmar. Laddningsfodralet har ett 400 mAh-batteri som förlänger den här tiden till 30 timmar! För att ladda enheten med USB-C-kabeln behöver du cirka 90 minuter och om du hellre vill ha trådlös laddning så tar det ca 2 timmar. Så lite behövs för att njuta av den långa användningstiden av Baseus grymma hörlurar!

Standby tid: omkring 300 timmar
Speltid musik: ca 4 timmar / ca 25-30 timmar med laddningsfodral
Hörlur ingång: DC5V-30mA
Hörlur ström: 10mA
Laddningsfodral ingång: DC5V-400mA
Laddningsfodral ström: 80mA
Laddningstid: ca 1,5 timmar
Trådlös laddningstid: 2 timmar
Laddningsingång: USB-C
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .