Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 18

    %

VBS109 Bot: Awake V2 Langaton Näppäimistö [MX Blue]
VBS109 Bot: Awake V2 Langaton Näppäimistö [MX Blue]

1 / 2

VBS109 Bot: Awake V2 Langaton Näppäimistö [MX Blue]

161,90

-18%

198 €
Uudet Varmilo V2 -näppäimistöt ovat vihdoin saatavilla! Kyseessä on laadukas pelinäppäimistö, joka on muotoilultaan ainutlaatuinen ja tyylikäs. Laadukkaasta PBT-muovista valmistetut näppäimet ovat kestävämpiä ja paremman tuntuisia nostaen käyttökoke
Lue lisää
Uudet Varmilo V2 -näppäimistöt ovat vihdoin saatavilla! Kyseessä on laadukas pelinäppäimistö, joka on muotoilultaan ainutlaatuinen ja tyylikäs. Laadukkaasta PBT-muovista valmistetut näppäimet ovat kestävämpiä ja paremman tuntuisia nostaen käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle. C-portti, kaapelikourut kolmeen suuntaan ja säädettävä tuki parantavat näppäimistön toimivuutta ja tekevät siitä vieläkin helppokäyttöisemmän. TYPECOOL-mekanismi takaa hiljaiset ja pehmeät näppäinpainallukset, mikä mahdollistaa entistäkin nautinnollisemman kirjoituskokemuksen.

Tarvitsitpa näppäimistöä sitten työhön tai pelaamiseen, Varmiloa parempaa tuotemerkkiä on vaikea löytää. Hanki Varmilo-näppäimistö jo tänään ja pääset nauttimaan suorituskyvystä ja laadusta, johon et varmasti tule pettymään.

V2-näppäimistön uudet ominaisuudet lyhyesti:
- TYPECOOL-toiminto (silikoninen ääntä vaimentava pehmuste ja EVA-vaahtomuovi)
- C-portti
- 4/8/12 asteen kulmaan säädettävä tuki
- Kaapelikourut kolmeen suuntaan

Tuotetiedot

EAN 6924427356592
Valmistajan tuotenumero A04A004A1A0A02A006
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja