Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

VEA109 Koi V2 Näppäimistö [MX Red]
VEA109 Koi V2 Näppäimistö [MX Red]

1 / 2

VEA109 Koi V2 Näppäimistö [MX Red]

188,90
196 €
Uudet Varmilo V2 -näppäimistöt ovat vihdoin saatavilla! Kyseessä on laadukas pelinäppäimistö, joka on muotoilultaan ainutlaatuinen ja tyylikäs. Laadukkaasta PBT-muovista valmistetut näppäimet ovat kestävämpiä ja paremman tuntuisia nostaen käyttökoke
Lue lisää
Uudet Varmilo V2 -näppäimistöt ovat vihdoin saatavilla! Kyseessä on laadukas pelinäppäimistö, joka on muotoilultaan ainutlaatuinen ja tyylikäs. Laadukkaasta PBT-muovista valmistetut näppäimet ovat kestävämpiä ja paremman tuntuisia nostaen käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle. C-portti, kaapelikourut kolmeen suuntaan ja säädettävä tuki parantavat näppäimistön toimivuutta ja tekevät siitä vieläkin helppokäyttöisemmän. TYPECOOL-mekanismi takaa hiljaiset ja pehmeät näppäinpainallukset, mikä mahdollistaa entistäkin nautinnollisemman kirjoituskokemuksen.

Tarvitsitpa näppäimistöä sitten työhön tai pelaamiseen, Varmiloa parempaa tuotemerkkiä on vaikea löytää. Hanki Varmilo-näppäimistö jo tänään ja pääset nauttimaan suorituskyvystä ja laadusta, johon et varmasti tule pettymään.

V2-näppäimistön uudet ominaisuudet lyhyesti:
- TYPECOOL-toiminto (silikoninen ääntä vaimentava pehmuste ja EVA-vaahtomuovi)
- C-portti
- 4/8/12 asteen kulmaan säädettävä tuki
- Kaapelikourut kolmeen suuntaan

Tuotetiedot

EAN 6924427362739
Valmistajan tuotenumero A27A039A3A1A02A034
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja