1907/5000 Koiran kissan rumpupallo, lemmikkieläinten lelu ravistamalla ruokaa automaattiset automaattiset vuotavat pallot (sininen)

1907/5000 Koiran kissan rumpupallo, lemmikkieläinten lelu ravistamalla ruokaa automaattiset automaattiset vuotavat pallot (sininen)
Lähetä ystävälle

-62%

€ 29.90
Ovh. € 79
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-5 työpäivää

Tuotteen myy Homelarm

Lisää kauppiaalta Homelarm Homelarm on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta Homelarm. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Koiran kissan rumpupallo, lemmikkieläinten lelu ravistamalla ruokaa automaattiset automaattiset vuotavat pallot (sininen)


Syöttölaitteen avulla koira tai kissa voi ylittää tietyt ruuan saamisen esteet. Tämä kova työ saa ruokaa tai välipaloja leluista ja levitinlaitteiksi käytetyistä leluista. Joten lisää lemmikkisi IQ: ta.


Läpinäkyvä säilytystila ja kahdeksan huokosen yläosa antavat lemmikkisi nähdä ja haistaa suosikkiruokaaan ja pitää heidät kiinnostuneina vuorovaikutuksessa sen kanssa. Tämä vähentää tylsyyttä ja tuhoavaa käyttäytymistä terveellisellä leikillä ja liikunnalla viljelemällä ja ylläpitämällä heidän henkistä ja fyysistä valppauttaan.


Helppo puhdistaa: Interaktiiviset lelupallot voidaan helposti purkaa ruuan tai välipalan lisäämiseksi ja puhdistuksen helpottamiseksi. Pese molemmat osat käsin lämpimällä saippuavedellä. Huuhtele ennen täyttöä.


Laadukas materiaali: ABS-materiaali, myrkytön, hajuton, kestävä ja helppo pestä, se on 100% turvallinen kaikille lemmikkieläinten bulldoggeille.


erittely:

Nimi: Interaktiivinen koiran lelu

Väri on sininen

Materiaali: Läpinäkyvä ABS (puremanesto)

Koko: noin 165 * 165 * 100 mm / 6,5 * 6,5 * 3,94 tuumaa


ominaisuudet:

1. Täydellinen tuote - Ei, vaikka koirien hoitopallot voivat ratkaista pikaruoan, tylsän ystävyyden ja parannetun IQ-ongelmat, mutta koirat todella tarvitsevat ystävyyttäsi, voimme ratkaista vain 95% ongelmista!

2. Hidas ruokinta: Kun karvainen ystäväsi pureskelee tai heittää palloa, välipaloja putoaa palloilta, mikä hidastaa syömisnopeutta ja auttaa ruuansulatuksessa ja terveydessä.

3. Mielenkiintoinen muotoilu: voi pelata sisällä tai ulkona, lemmikkieläimet voivat leikkiä yksin tai kanssamme, vähentää lemmikkien tylsyyttä ja poistaa ikävystymisen

4 lisäominaisuutta: välipalat lisäksi voit lisätä kelloja, hehkuvia palloja jne. Houkutellaksesi kissojen ja koirien huomion

5. Terveys ja korkea laatu: Lelu on valmistettu ABS-materiaalista, joka sopii kaikenlaisille kissoille ja koirille.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Saattaisit myös pitää

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 6 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 3 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »