Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

IMAC LINTUHÄKKI AGATA DELUXE RUSKEA / MessinKI 58X33X62,5 / 133 CM
IMAC LINTUHÄKKI AGATA DELUXE RUSKEA / MessinKI 58X33X62,5 / 133 CM

1 / 2

IMAC LINTUHÄKKI AGATA DELUXE RUSKEA / MessinKI 58X33X62,5 / 133 CM

165 €
Imac Lintuhäkki Agata Deluxe Ruskea / Messinki 58 x 33 x 133 cmImac Bird Cage Agata Deluxe Brown / Brass 58 x 33 x 133 cm on kätevä lintuhäkki standardissa, jossa on avoin katto, ahvenet, ruokakulhot ja laatikko pienille linnuille, kuten canariesille
Lue lisää

Imac Lintuhäkki Agata Deluxe Ruskea / Messinki 58 x 33 x 133 cm

Imac Bird Cage Agata Deluxe Brown / Brass 58 x 33 x 133 cm on kätevä lintuhäkki standardissa, jossa on avoin katto, ahvenet, ruokakulhot ja laatikko pienille linnuille, kuten canariesille, tropiikille ja papukaijille. Tässä kiinteässä häkissä on klassinen värimaailma, nimittäin ruskea valkoisella laatikolla ja messinkipalkeilla. Häkki on helppo vaihtaa alalokeron laatikon ansiosta, jonka avulla laatikko voidaan helposti puhdistaa ilman, että linnut voivat paeta. Jos haluat edelleen päästä käsiksi eläimiin, voit tehdä tämän etu- ja sivuovien kautta. Häkin katto voidaan avata niin, että linnut voivat myös istua siellä kepillä ja ulosteet putoavat häkkiin. Häkissä on neljä orgaanisesti muotoiltua ruokakulhoa ja juomalähde. Cage Agatassa on standardi, joten eläimelläsi on parempi yleiskuva ja se on vähemmän häiriintynyt lattian lisääntyvästä kylmästä ja kosteudesta.


- Täydellinen, sydämellinen lintuhäkki Imacista

- Liukulaukulla helppo puhdistaminen

- Varustettu etu- ja sivuovella

- Kaksi ahventa, kaksi ruokakulhoa ja juomalähde

- Sisältää jalustan


Mitat: 58 x 33 x 133 cm

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .