Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Lehdetön Tuuletin E5 / Pilarituuletin - Kulta

1 / 1

Lehdetön Tuuletin E5 / Pilarituuletin - Kulta

(1 arvostelu)
99 €

-59%

Rek pris. 244 €
Tyylikäs, puhdas tuuletin, joka on suunniteltu tuottamaan viilentävää tuulta, sen muotoilu on turvallinen, erittäin hiljainen ja helppo puhdistaa. Mukana on älykäs kaukosäädin, jonka avulla on helppo muutt
Lue lisää
Tyylikäs, puhdas tuuletin, joka on suunniteltu tuottamaan viilentävää tuulta, sen muotoilu on turvallinen, erittäin hiljainen ja helppo puhdistaa. Mukana on älykäs kaukosäädin, jonka avulla on helppo muuttaa sekä aika-asetusta että ohjelmaa - 5 erilaista nopeutta. Puhaltimettoman tuulettimen sähkö kuluttaa puolet perinteisen tuulettimen energiasta ja työaika on pidempi.

Täydellinen käytettäväksi illalla ja yöllä, jotta olosi mukavaksi ja viileäksi jatkuvan ilmavirtauksen ansiosta ja hiljainen muotoilu auttaa lapsia ja ihmisiä nukkumaan rauhallisesti. Puhdistaa myös erittäin helposti kostealla liinalla.

Erittely:
Jännite / teho: 220 V / 40 W
Koko: 65,5x19,5 cm
Aikaväli: 30/60/90 minuuttia
Tuulennopeus: 5 nopeutta
Virtajohto: 1,5 m
Mukana langaton kaukosäädin.

Sisältää:
1x pilarin tuuletin
1x langaton kaukosäädin

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .