Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Meaco Arete® One 20L ilmankuivain ja ilmanpuhdistin
Meaco Arete® One 20L ilmankuivain ja ilmanpuhdistin
Meaco Arete® One 20L ilmankuivain ja ilmanpuhdistin

1 / 3

Meaco Arete® One 20L ilmankuivain ja ilmanpuhdistin

545,50 €
Meaco Arete® One 20L ilmankuivain - kaikin puolin esimerkillinen! Hiljaisin ja tehokkain koskaan valmistettu yhdistetty ilmankuivain ja ilmanpuhdistin. Ilmankuivauskapasiteetti jopa 20 litraa päivässä. Meaco on valmistanut ilmankuivaajia monie
  • Jopa 20 litraa per päivä ja yö
  • Ilmankuivain ja -puhdistin
  • Kehitetty Pohjoismaille
  • Mukana 5 vuoden takuu
Lue lisää

Meaco Arete® One 20L ilmankuivain - kaikin puolin esimerkillinen!
Hiljaisin ja tehokkain koskaan valmistettu yhdistetty ilmankuivain ja ilmanpuhdistin. Ilmankuivauskapasiteetti jopa 20 litraa päivässä.

Meaco on valmistanut ilmankuivaajia monien vuosien ajan ja saanut paljon palautetta siitä, kuinka täydellisen ilmankuivaajan tulisi olla. Myös pohjoismainen palaute kehitysosastolle on rekisteröity. Tämä on johtanut ilmankuivaimeen, joka todella asettaa standardin.

Kehitetty erityisesti Pohjoismaille
Pohjoismaiset asiakkaat ja jälleenmyyjät ovat kommentoineet, miten he haluavat seuraavan sukupolven ilmankuivaimia. Kaikki ilmankuivaimet toimivat hyvin 30 asteen kuumuudessa. Pohjoismaiset asiakkaat ovat pyytäneet ilmankuivainta, jolla on luotettavuus ja virrankulutus kuin kompressorin ilmankuivaimella, mutta jolla on myös hyvä suorituskyky alhaisessa lämpötilassa. Meaco Arete® One voidaan käyttää jopa 5 asteeseen, ja sillä on hyvä suorituskyky aina 10 asteeseen asti. Voit sijoittaa koneen suoraan seinän viereen, koska ilmanotto on sivuilla. Vesisäiliötä käytetään edestä ja jopa vesitason painotasapaino, jonka he ovat laskeneet, joten unelma on tyhjentää säiliö.

Arete® One mukana tulee HEPA-suodatin H13 (lääketieteellinen laatu) - Tämä on sama luokka kuin parhailla ilmanpuhdistimilla.

Ilmankuivaajalla on 5 vuoden takuu.

Älykäs kuivausrumpu
Yhdellä painikkeella käynnistetään maksimaalinen suorituskyky kuudeksi tunniksi, ja Arete® One seuraa energiankulutusta ja sammuttaa kompressorin, kun suhteellinen kosteus saavuttaa 35% suhteellisen kosteuden virran säästämiseksi. Tehokas tuuletin on jatkuvasti päällä varmistaaksesi, että vaatteesi kuivuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Älykäs kosteus
Jotta saat kaiken irti Meaco Arete® One, sinun tarvitsee vain painaa yhtä painiketta. Arete® One hoitaa loput - päättää oikean tuulettimen nopeuden ja muuttaa suorituskykyä ylös tai alas tarpeen mukaan.

Yötila
Arete® One on niin hiljainen, että voit käyttää sitä makuuhuoneessasi tai sen lähellä häiritsemättä yöunettasi. Sammuta kaikki valot ja äänimerkit painamalla vain yötilan painiketta. Kone toimii hiljaisessa tilassa.

Kaikkien aikojen hiljaisin ilmankuivain
Meacolta on kulunut viisi vuotta tämän uuden yhdistetyn ilmankuivaajan ja ilmanpuhdistimen kehittämiseen. Kahden viime vuoden aikana Meaco on pyrkinyt tekemään siitä markkinoiden hiljaisimman ilmankuivaajan, koska Meaco tietää kuinka tärkeätä matala melu on.

Ilmankuivaaja on Quiet Mark -sertifioitu, mikä varmistaa, että tuote on yksi markkinoiden hiljaisimmista.

Erittäin pieni virrankulutus
Alhainen melutaso tarkoittaa yleensä lisääntynyttä virrankulutusta. Arete® One avulla Meaco on onnistunut muuttamaan tämän. Voit hallita erittäin tehokkaita käyttökustannuksia yhdistettynä edelleen korkeaan kuivauskapasiteettiin ja kaikkien aikojen pienimpään melutasoon.

Käyttäjäystävällinen säiliö
Meaco on viettänyt paljon aikaa ja huomiota saadakseen vesisäiliön mahdollisimman hyväksi. Säiliössä on kansi ja kantokahva, jotta et pudota tippaa. Voit kaataa sekä vasemmalta että oikealta puolelta, ja säiliö on erityisen suuri (4,8 litraa), joten sinun ei tarvitse tyhjentää sitä niin usein. Jos haluat asentaa letkun jatkuvaa tyhjennystä varten, mukana tulee sovitin. Sitten voit käyttää tavallista puutarhaletkua. Ennen kuin "säiliö täynnä" -valo syttyy, kone on odottanut jonkin verran viimeisen pisaran tuloa. Tällöin koneesta ei saa tippua vettä, kun otat säiliön pois. Säiliö on suunniteltu siten, että se on helppo tarttua, vetää ulos ja laittaa takaisin paikalleen.

Lisätarvikkeet
Ilmankuivain Meaco Arete® One on tarkoitettu viemäripumpulle, jossa on itse ilmankuivaajan pistorasia ja erillinen pumppu, joka on sovitettu tähän ilmankuivaajaan. Voit ostaa ulkoisen hygrostaatin, joka puhuu ilmankuivaajan kanssa Bluetoothin kautta mittaamaan kosteutta muualla.

Pikafaktat

  • Jopa 20 litraa per päivä ja yö
  • Ilmankuivain ja -puhdistin
  • Kehitetty Pohjoismaille
  • Mukana 5 vuoden takuu
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä