Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Tower Fan Seiso 43"/109CM - 60W - Musta
Tower Fan Seiso 43"/109CM - 60W - Musta
Tower Fan Seiso 43"/109CM - 60W - Musta
Tower Fan Seiso 43"/109CM - 60W - Musta
Tower Fan Seiso 43"/109CM - 60W - Musta

1 / 5

Tower Fan Seiso 43"/109CM - 60W - Musta

96 €
TZS First Austria FA-5560-2 Tower Fan on tyylikäs tuuletin, jossa on useita toimintoja, ilmaa puhdistava ionisaattori ja kaukosäädin. Tuuletin on ihanteellinen työkalu kodin, toimiston tai makuuhuoneen jäähdyttämiseen. 60 watin tehonsa ansiosta tämä
Lue lisää
TZS First Austria FA-5560-2 Tower Fan on tyylikäs tuuletin, jossa on useita toimintoja, ilmaa puhdistava ionisaattori ja kaukosäädin. Tuuletin on ihanteellinen työkalu kodin, toimiston tai makuuhuoneen jäähdyttämiseen. 60 watin tehonsa ansiosta tämä tornituuletin siirtää talosi ilmaa nopeasti ja varmistaa jäähdytyksen! Tuulettimessa on 3 nopeutta, kääntötoiminto 65°:n kiertokulmalla, ionitoiminto ja ajastintoiminto.

Pakokaasuja, siitepölyä, pölyä ja epämiellyttäviä hajuja, kuten tupakansavua, ei enää tarvitse hengittää. Erittäin hiljainen ionitoiminnolla varustettu tuuletin virkistää ja samalla varmistaa intensiivisen ilmanpuhdistuksen. Voit säätää tuulettimen helposti laitteen päällä olevista painikkeista tai mukana toimitetusta kaukosäätimestä. Toinen ainutlaatuinen myyntivaltti on integroitu aromiosasto, joka varmistaa suosikkituokustesi leviämisen.

TZS First Austria FA-5560-2 -tornituulettimen tärkeimmät ominaisuudet:
Helppokäyttöinen
Muutamalla yksinkertaisella kosketusnäytön kuvakkeella voit helposti vaihtaa tuulettimen nopeuksien, 7 tunnin ajastimen välillä ja säätää tuulettimen täysin mieleiseksesi. Tornituuletinta voidaan käyttää joustavasti joka huoneessa ja tilanteessa.

Kolme eri nopeutta
Kolme nopeutta varmistavat, että sinulla on aina mukava asento. Laita se ihanan pehmeän tuulen, voimakkaan tuulen tai virkistyksen väliin. Näin luot mieluisan sisäilman haluamallasi tavalla.

Oscillation-toiminto varmistaa optimaalisen ilman liikkeen
Oskillaatiotoiminto saa sen siirtämään tuulettimen siipiä vasemmalta oikealle 65°:n kiertokulmalla. Tämän värähtelytoiminnon etuna on, että puhallin ei puhalla jatkuvasti yhteen suuntaan ja ilma jakautuu nopeammin ja tasaisemmin koko huoneeseen.

hiljainen moottori
Kun tavallinen tuuletin usein kahisee korvissasi, tämä tuuletin antaa sinulle hiljaa etsimäsi jäähdytyksen. Melutaso on erittäin alhainen, 52 dB, samalla kun saat tarvittavan tuulen 60 watin teholla.

aromitoiminto
Integroitu aromiosasto varmistaa suosikkituokustesi leviämisen. Tuulettimen etupuolella aukon alla on pieni laatikko. Tuoksulaatikossa on sieni. Ota laatikko pois ja laita sienelle tuoksua, jos haluat tuulettimen puhaltavan tuoksulla.

Ilmaa puhdistava ionisaattori
Ionitoiminto virkistää ja samalla varmistaa intensiivisen ilmanpuhdistuksen: negatiivisesti varautuneita ioneja virtaa huoneeseen ja vetää positiivisesti varautuneita likahiukkasia ulos ilmasta kuin magneetti. Täysin vaaraton terveydelle ja ilman epämiellyttäviä hajuja.

Tekniset tiedot:
Esitys
Teho: 60 wattia
Virtalähde: AC 220-240V, 50-60Hz
3 nopeutta
Kääntötoiminto 65°
Ajastintoiminto (1-7 tuntia)
Melutaso: 52 dB
Design
Väri musta
Tyylikäs muotoilu
Tuulettimen korkeus: 109 cm
Kaapelin pituus: 165 cm
Lisätarvikkeet
Kaukosäädin linkoustoiminnon, nopeuksien, ajastintoiminnon, on/off-painikkeen ja ionitoiminnon asettamiseen
Käyttöopas
Paino ja mitat
Tuotteen mitat (P x L x K): 17 x 18 x 109 cm
Pakkauksen mitat (P x L x K): 21,5 X 21 X 109 cm
Tuotteen paino: 4,5 kg
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja