Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tynnyrisauna Nordkapp ECO
Tynnyrisauna Nordkapp ECO
Tynnyrisauna Nordkapp ECO
Tynnyrisauna Nordkapp ECO

1 / 4

Tynnyrisauna Nordkapp ECO

4005 €
Saunatynnyri ECO:n kokonaispituuden ansiosta voimme ylpeinä todeta, että pystymme takaamaan sille tehokkaimman mahdollisen kotiinkuljetustavan. Osa asiakkaistamme on kuitenkin ehdottanut, että vakiolämmittimen lisäksi tarjoaisimme asiakkaillemme ma
Lue lisää

Saunatynnyri ECO:n kokonaispituuden ansiosta voimme ylpeinä todeta, että pystymme takaamaan sille tehokkaimman mahdollisen kotiinkuljetustavan. Osa asiakkaistamme on kuitenkin ehdottanut, että vakiolämmittimen lisäksi tarjoaisimme asiakkaillemme mahdollisuuden valita heille itselleen mieluisan vaihtoehdon. Asiakkaidemme toivomusten mukaisesti olemme rakentaneet pienikokoisen ja helposti kuljetettavan mallin, jonka purkaminen ei vaadi suurta koneistoa. Kylpykulttuurin todelliset ystävät voivat nyt nauttia korkealaatuisesta, mutta edullisesta tuotteesta, joka yhdistää käytännöllisen toimivuuden ja ylivoimaisen saunakokemuksen.


Mitat:
- Seinän paksuus: 42 mm
- Saunan koko: 5.20 m³
- Saunan korkeus: 2159 mm
- Ikkunan mitat: 665 x 300 mm
- Etuoven mitat: 1600 x 690 mm
- Paino: 645 kg
 - Pakkauksen koko: P2,40 x L1,20 x K0,80 m.

Kalusteet:
- Katto: musta bitumikatto
- Ikkunoiden määrä: kaksi ikkunaa edessä
- Lukittava ulko-ovi ikkunalla
 - Penkit: kahden istuttava

Kokoaminen: toimitetaan kokoamattomana “tee se itse”- settinä
Väri: toimitetaan maalaamattomana. Ulkopuoli tulee käsitellä kokoamisen jälkeen

HUOM! Saunan lämmitin ei sisälly vakiopakkaukseen.

Kotiinkuljetus takalaitanostimella: On tärkeää, että sinä asiakkaana suunnittelet tavaroiden vastaanottamisen etukäteen. Vakiokotiinkuljetus suoritetaan 7,5 LDM-kuorma-autolla, joka on varustettu takalaitanostimelle, jollei tilauksessa toisin pyydetä. Vakiokotiinkuljetus ei sisällä lähetyksiä, jotka vaativat erityislaitteita tai joihin pääsyä rajoittavat ympäristövyöhykkeet, akselikuormitukset, kapeat tiet, mahdolliset purkamisongelmat alueellasi, paikalliset liikennesäännöt, alueen rajoitettu saavutettavuus ja tarve siirtää kuljetus toiseen ajoneuvoon. Kotiinkuljetuksia varten vaaditaan, että purkamisalueella ei ole lunta ja että se on varustettu betonilla tai asfalttipinnalla silloin kun purku tapahtuu käsinostimella. Jos tällaista aluetta ei ole tai purkaminen ei muutoin onnistu, tilaus palautetaan lähimpään terminaaliin. Myyjä pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta tällaisesta tilanteesta aiheutuvat lisäkustannukset.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä