Palaa ylös
Heat Pump Inverter 16kW, Wi-Fi
Heat Pump Inverter 16kW, Wi-Fi
Heat Pump Inverter 16kW, Wi-Fi

1 / 3

Heat Pump Inverter 16kW, Wi-Fi

1 499
Aurinkoenergian jälkeen, joka on ilmainen mutta myös epäluotettavia lämmönlähde, allaslämpöpumppu on ympäristöystävällisin ja halvin lämmitysmuoto uima-altaille. Lämpöpumpulla on kuitenkin yksi etu verrattuna aurinkoenergiaan: Voit luottaa siihen, e
Lue lisää

Aurinkoenergian jälkeen, joka on ilmainen mutta myös epäluotettavia lämmönlähde, allaslämpöpumppu on ympäristöystävällisin ja halvin lämmitysmuoto uima-altaille. Lämpöpumpulla on kuitenkin yksi etu verrattuna aurinkoenergiaan: Voit luottaa siihen, että vesi on lämmintä silloin kuin sinä haluat – ja se pysyy tasaisessa lämpötilassa, jonka voit itse säätää.


Tämä lämpöpumppu on huippumalli siinä on tunnetun japanilaisen Mitsubishin kompressori.Lämpöpumpussa on metallikotelo, ja se tuottaa jopa 16-kertaisen energian (COP) japanilaisen invertteritekniikan ansiosta.

Sisältää talvipeitteen ja WiFi-ohjauksen maksuttoman älypuhelinsovelluksen kautta.

 

Wi-Fi-teknologia – lämmitä uima-altaasi, kun se sinulle sopii!

Lämpöpumpulla pidennät uimasesonkia. Tämän innovatiivisen WiFi-teknologian avulla voit lämmittää uima-altaasi vaikket olisikaan kotona – jos olet WiFi-verkossa. Siten voit asettaa uima-altaan lämmityksen päälle töistä käsin. Sitten voit perheinesi hypätä lämpimään suoraan uima-altaaseen heti tultuanne kotiin kiireisenä arkipäivänä. Saat uskomattoman paljon joustavuutta ja runsaasti lisätunteja altaasta nauttimiseen sen sijaan, että odottaisit veden saavuttavan toivotun lämpötilan.

Tämä älykäs WiFi-toiminto on lisäksi kätevä, jos sinulla on uima-allas esimerkiksi mökilläsi. Silloin voit käynnistää lämpöpumppusi kotoa käsin, ja kun perheesi tulee perille siellä odottaa ihana, valmiiksi lämmitetty vesi! 

 

Heat Booster Inverter Pro lämmittää allasveden äärimmäisen energiatehokkaasti ja tuottaa kuluttamansa energian 16-kertaisesti. Mitsubishi n dynaaminen kompressori ei sammu, kun haluttu lämpötila on saavutettu, vaan säätää jatkuvasti työtaajuutta eliminoiden siten käynnistämiseen ja sammuttamiseen liittyvän energiahäviön. Näin pumpun toiminta on optimaalista ja mahdollisimman energiatehokasta.

 

Lämpöpumppua voi käyttää vain ulkona. Lämpöpumpussa on helppokäyttöinen digitaalinen ohjaus ja automaattinen sulatus- ja jäähdytystoiminto. Sisäinen piirilevy ja helposti käytettävät vesiliitännät kierreliittimillä.

 

PVC:stä valmistettu lämmönvaihdin ja titaaniputket, jotka kestävät jatkuvan altistumisen altaan kloori- tai suolavedelle, sekä GMCC/Mitsubishi n pyörivä kompressori. Syöttöjännite 220–240V/1-vaihe/50 Hz. 1 tuuletin. R32. Hyväksynnät: CB, CE, EMC, RoHS.

 

 AKUU

7 vuoden takuu kompressorilla. 2 vuoden kokonaistakuu. Jos kompressori rikkoutuu tai jos sinulla on kysyttävää siitä, voit ottaa yhteyttä Swim & Fun Skandinaviaan suoraan ja saada apua huoltoteknikoiltamme.

 

Yleistä lämpöpumpuista

Käynnistyksen jälkeen energiankulutus maksaa vain 20 % tai vähemmän.

Lämpöpumppu on vihreää energiaa, koska se ”vetää” energiaa ilmasta ja siirtää sen allasveteen. Lämpöpumpun käyttämiseen tarvittavan energian määrä on pieni verrattuna siihen, kuinka paljon se antaa takaisin lämpönä. Perinteinen lämpöpumppu tuottaa yleensä 4–7 kW jokaista maksettua 1 kW:a kohden. Inverter Pro -lämpöpumppu, riippuen mallista ja ympäristövaikutuksista, voi tuottaa jopa 13,6 kW jokaista maksettua 1 kW:a kohden.

 

Saat pidemmän uintikauden

Samalla lämpöpumppu pidentää uintikautta monta kuukautta. Heti, kun ilman keskimääräinen lämpötila saavuttaa lämpöpumpun alimman käyttölämpötilan (riippuu mallista), uima-altaan voi avata kaudelle. Tanskassa tämä tarkoittaa perinteisen lämpöpumpun osalta käytännössä, että voit aloittaa allaskauden jo toukokuun puolivälissä ja pidentää sen lokakuun puoliväliin asti.

Jos valitset tehokkaamman lämpöpumpun, kuten Inverter Pron, joka on suunniteltu toimimaan miinusasteissa, voit saavuttaa vielä pidemmän kauden.

 

Inverteritekniikan edut

Perinteinen lämpöpumppu sammuu, kun haluttu lämpötila on saavutettu, ja käynnistyy uudelleen, kun lämpötila laskee 1–2 astetta. Invertterilämpöpumpussa on dynaaminen kompressori, joka säätelee lämpötilaa jatkuvasti.

Tämä tarkoittaa sitä, että käynnistykseen ja sammutukseen ei kulu niin paljon energiaa. Mallista ja ympäristön vaikutuksista riippuen inverterilämpöpumppumme voivat tuottaa jopa 13,6 kertaa enemmän energiaa kuin ne kuluttavat (COP = 13,6), kun taas tavallinen lämpöpumppu yleensä tuottaa noin 5 kertaa enemmän (COP = 5).

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero; 1403

Altaan enimmäistilavuus m3; 90

Altaan suositustilavuus m3; 25–85

Kompressorin tyyppi; Invertteri

Syöttöjännite V/Vaiheisuus/Hz; 220–240V/1-vaihe/50 Hz

Nimellisvirta A; 11,8

Nimellissulake A; 18

Suositeltava vedenvirtaus toiminnassa; 4600 litraa/tunti

Vedenpaineen maks. häviö kPa; 15

Lämmönvaihdin; Twist-titaaniputket ja PVC

Vesiliitäntä tulo/poisto mm; 32/38/50

Tuulettimien tyyppi/määrä; Vaaka

Tuulettimen nopeus RPM; 550–850

Puhaltimen ottoteho W; 5–75

Melutaso 1 metrin päässä dB(A); 40–50

Kylmäainetyyppi; R32 (kaasu)

Kylmäaine, grammaa; 800

CO2-päästöjen vastaavuus tonneissa; 0,54

Suojausluokka; IPx4

 

 

Ilma 28 °C/Vesi 28 °C/Kosteus 80 %*

Kapasiteetti kW; 16–3,8

Virrankulutus kW; 2,67–0,23

COP; 16–6

 

 

Ilma 15 °C/Vesi 26 °C/Kosteus 70 %*

Kapasiteetti kW; 11,2–3

Virrankulutus kW; 2,43–0,42

COP; 7,2–4,6

* Altaan maksimitilavuus kokopeitteellä eristettynä, tuulelta suojattuna ja esteettömässä auringonpaisteessa.

Edellä mainittuja tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

 

 

Mitat ja painot

Mitat netto L/B/H mm; 1045x410x695

Mitat brutto L/B/H mm; 1140x430x835

Netto-/bruttopaino kg; 98/113

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja