Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

BEABA Vaihtajapussi Sydney II PLAY PRINT Sininen
BEABA Vaihtajapussi Sydney II PLAY PRINT Sininen

1 / 2

BEABA Vaihtajapussi Sydney II PLAY PRINT Sininen

75,99 €
Olkalaukkua sisältävä kuljetuslaukku erittäin kompaktiin urbaaniin ja moderniin tyyliin. Kädet vapaana pitäminen leveän hihnansa ansiosta: mahdollistaa suuren liikkumisvapauden täysin mukavasti. Useita säilytystiloja: laukku sekä vanhempien että last
Lue lisää
Olkalaukkua sisältävä kuljetuslaukku erittäin kompaktiin urbaaniin ja moderniin tyyliin. Kädet vapaana pitäminen leveän hihnansa ansiosta: mahdollistaa suuren liikkumisvapauden täysin mukavasti. Useita säilytystiloja: laukku sekä vanhempien että lasten tavaroiden kuljettamiseen. Integroitu ruokasali kyljellä: pitää vauvan rapsit lämpiminä ja kylminä. Suuri aukko koko pussin pituudella: kaikkien tavaroidesi nopeaan saatavuuteen ja nopeaan säilyttämiseen. Irrotettava ja mukava vaihtuva matto. Tutti- ja säilytyspakkaus tutteihin: berlingotin muotoinen pidike. Karabiini ripustaa se laukkuun matkalla.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .