Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel
Picco Duo - Steel

1 / 10

Picco Duo - Steel

425 €
För dig som vill investera i en stadig, rejäl och tålig duovagn är Picco Duo ett passande alternativ. Vagnen tar sig fram stabilt på samtliga underlag för behaglig körning, där de justerbara delarna underlättar lite extra för föraren. Picco Duo en t
Lue lisää

För dig som vill investera i en stadig, rejäl och tålig duovagn är Picco Duo ett passande alternativ. Vagnen tar sig fram stabilt på samtliga underlag för behaglig körning, där de justerbara delarna underlättar lite extra för föraren. Picco Duo en trendig barnvagn i högkvalitativt material. Barnvagnen har god fjädring och justerbart handtag för en bekväm resa för både dig och ditt barn. Sittdelen kan monteras framåt- eller bakåtriktad i chassit. Det ergonomiska benstödet och 5-punktsbältet i sittdelen är justerbara. Trots att denna barnvagn upplevs som en klassisk modell av duovagn – rejäla däck, stadig körning och tålig konstruktion – är den designad med ett flertal smarta detaljer som underlättar användning. Här har du inte bara möjligheten att justera handtaget efter behov och körning, utan det finns även ett smidigt bärhandtag som möjliggör smidig flytt.

Maxvikt liggdel: 15 kg

Maxvikt sittdel: 22 kg

Med Picco Duo ingår följande:

En liggdel, sittdel, väska, stor och rymlig varukorg (upp till 5 kg) samt fotsäck. 

 Picco Duo är i enlighet med den europeiska säkerhetsstandarden EN 1888, som definierar de enhetliga tekniska kraven på säkerhet såväl som förfarandet för inspektion av barnvagnar i hela Europa.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja