Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Potta, My Carry Potty Fox
Potta, My Carry Potty Fox
Potta, My Carry Potty Fox

1 / 3

Potta, My Carry Potty Fox

34,60 €
My Carry Potty är en prisbelönt potta designad för sin lilla ägare. Bärbar för att lätt få följa med överallt där den behövs. My Carry Potty är pottan som snabbt blir barnets personliga ägodel och därmed hjälper till att underlätta potträningen.En po
Lue lisää
My Carry Potty är en prisbelönt potta designad för sin lilla ägare. Bärbar för att lätt få följa med överallt där den behövs.
My Carry Potty är pottan som snabbt blir barnets personliga ägodel och därmed hjälper till att underlätta potträningen.

En potta med ett lock som gör att den kan stängas och bäras med eller utan innehåll. Locket har en gummilist som förhindrar läckage och låter innehållet stanna kvar utan risk att något läcker ut.

My Carry Potty är tillverkad i hög kvalitét och lätt att rengöra.

Den allra största fördelen med My Carry Potty är att den är designad för att tilltala barnet som snabbt tar den till sig som en personlig ägodel.
Fina klara färger att välja mellan och ett praktiskt handtag så att den kan bäras av både liten och stor.
Barnet kan lätt ta med sig sin egen potta till förskolan och alla andra platser för att undvika situationer under potträningen där inte barnet känner sig bekvämt. Detta gör potträningen lättare & roligare!

Tillverkad av återvinningsbart material och utan behov av några engångspåsar är My Carry Potty även ett miljövänligt alternativ.
My Carry Potty ersätter behovet av en särskild resepotta då detta är barnets egen potta som kan användas likväl hemma som på resande fot. Den enda pottan barnet behöver!
Eftersom barnen genuint tycker om My Carry Potty och tar det till sig som sin personliga ägodel gör det lättare potträningen som något lekfullt & roligt!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .