Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Sovstöd Grå, NapUp
Sovstöd Grå, NapUp
Sovstöd Grå, NapUp
Sovstöd Grå, NapUp

1 / 4

Sovstöd Grå, NapUp

44 €
NapUp löser ett vanligt förekommande problem att barns huvud faller framåt eller i sidled när barnet somnar i sin bilstol/bältesstol. Det gör resan obekväm och inte så säker, vilket också gör att föraren tappar koncentrationen vid körningen. NapUp
Lue lisää

NapUp löser ett vanligt förekommande problem att barns huvud faller framåt eller i sidled när barnet somnar i sin bilstol/bältesstol. Det gör resan obekväm och inte så säker, vilket också gör att föraren tappar koncentrationen vid körningen.

NapUp är den enda krocktestade och worldwidepatenterade produkten som hindrar barns huvud att falla framåt, eller i sidled, när barnet somnar i sin bilstol/bältesstol! Det innebär att föraren helt kan fokusera på bilkörningen. Vid eventuell kraftig inbromsning eller krock har barnet huvudet i rätt ställning. Den delen som hindrar huvudet att falla framåt sitter fast med tryckknappar och släpper helt vid en viss kraft, som gör att huvudet rör sig fritt.

Pannstödet som kan fällas upp respektive ner, är justerbart efter barnets huvud och vadderat för bästa komfort. Vid fastsättning av pannstödet lämnas ett utrymme på 1-2cm från huvudet, vilket innebär att barnet kan röra huvudet fritt i sovstödet.

NapUp är framtagen av ingenjörer, top designers, ortopeder och föräldrar. NapUp är tillverkad av material i högsta kvalietet och är certifierad ÖKOTEX Standard 100 och är REACH certifierat vilket innebär att NapUp inte innehåller några skadliga ämnen. NapUp är krocktestad och godkänd. Passar alla bilstolar/bältesstolar för barn i ålder +/- 18 månader upp till 8 år.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja