Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Turvaistuin MAXI COSI Kore Pro Authentic 8741671120, Isofix, 15-36kg, musta
Turvaistuin MAXI COSI Kore Pro Authentic 8741671120, Isofix, 15-36kg, musta
Turvaistuin MAXI COSI Kore Pro Authentic 8741671120, Isofix, 15-36kg, musta

1 / 3

Turvaistuin MAXI COSI Kore Pro Authentic 8741671120, Isofix, 15-36kg, musta

389 €
Kore Pro i-Size on Maxi-Cosi Kore -syöttötuolin isoveli. Ensiluokkaisen muotoilunsa ja innovatiivisten ClickAssist-LEDiensä ansiosta tämä i-Size-hyväksytty turvaistuin ei ole vain turvallinen, vaan tuo myös ylellisyyttä autoosi. Kätevä käsittely
Lue lisää

Kore Pro i-Size on Maxi-Cosi Kore -syöttötuolin isoveli. Ensiluokkaisen muotoilunsa ja innovatiivisten ClickAssist-LEDiensä ansiosta tämä i-Size-hyväksytty turvaistuin ei ole vain turvallinen, vaan tuo myös ylellisyyttä autoosi.


Kätevä käsittely ja helppo asennus ajoneuvoosi on yksi Maxi-Cosi Kore Pron tärkeimmistä ominaisuuksista. ISOFIX-liitäntöjen ansiosta turvaistuin on tiukasti kiinni autossa hetkessä ja joustava selkänoja sopii täydellisesti turvaistuimeen.


Pienen matkustajan turvaamiseksi Korella on yksinkertainen ja intuitiivinen hihnan paikannus. Hämmästyttävää - Click Assist -valo valaisee hihnan alueen. Heti kun lapsi istuu alas, valo syttyy, joten lapsi on helppo kiinnittää. Hihnan asennus ja kiinnitys on vaivatonta - joten lapsesi voi kiinnittää vyön itse. Tuolin avoimen muotoilun ansiosta lapsesi pääsee helposti tuoliin ja ulos sivulta.


Parannettu suoja sivutörmäyksiltä takaa maksimaalisen turvallisuuden i-Koolle, koska koko sivusuojassa on kotelon kuori, jossa on sisäänrakennettu sivusuojajärjestelmä Plus (SPS Plus) materiaaleilla, jotka jakavat törmäyksessä esiintyvät voimat, mikä suojaa herkkää akselia ja pääaluetta turvallisimmalla mahdollisella tavalla.


Kore Pro kasvaa lapsesi kanssa ja sopii kehon pituudesta 100 cm : stä 150 cm: iin. Erityisen yksinkertaisen korkeuden ja leveyden säätämisen varmistamiseksi molemmat voidaan asettaa samanaikaisesti.


Kore Pron erityispiirre on, että kansi on valmistettu eksklusiivisesta ja tyylikkäästä premium-materiaalista, jolla on jäähdytysominaisuuksia. Kangas sisältää bambukuituja ja takaa siten hengittävyyden ja automaattisen ilmastoinnin oleskelualueella. Näin pieni matkustajasi voi istua ja rentoutua hikoilematta.


Yleiset ominaisuudet:


Asenna Kore Pro i-Size -turvaistuin autosi ISOFIX-liitännöillä ja/tai turvavyöllä;

ClickAssist-valo valaisee soljen, jotta voit kiinnittää turvavyön helposti myös yöllä;

Säädettävä pääntuki ja selkänoja, jotka sopivat kasvavalle lapsellesi;

Avoin muotoilu - helppo astua sisään ja ulos istuimesta;

Korkeuden ja leveyden samanaikainen säätö;

Sivusuojajärjestelmä Plus (SPS Plus);

Mukava istuin, jossa on ylimääräinen pehmuste;

Materiaalit, jotka jakavat onnettomuudessa esiintyvät voimat (olkapää ja pääalue);

Bambukangas säätelee lämpötilaa mukavuuden lisäämiseksi;

Irrotettava ja pestävä kansi;

Sopiva ikä: noin 3,5-12 vuotta;

Sopii lapsille, joiden pituus on 100–150 cm;

Paino: 6,10 kg.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja