Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Ubbi, Vaipparoskis, Mintunvihreä

1 / 1

Ubbi, Vaipparoskis, Mintunvihreä

100 €
Ubbi on uuden sukupolven vaipparoskis. Tavanomaiset vaipparoskikset on valmistettu muovista, joka imee itseensä hajuja. Epämiellyttävästä hajusta voi olla vaikea päästä eroon perusteellisellakaan puhdistamisella. Ubbi-vaipparoskis on valmistettu terä
Lue lisää
Ubbi on uuden sukupolven vaipparoskis. Tavanomaiset vaipparoskikset on valmistettu muovista, joka imee itseensä hajuja. Epämiellyttävästä hajusta voi olla vaikea päästä eroon perusteellisellakaan puhdistamisella. Ubbi-vaipparoskis on valmistettu teräksestä ja siinä on kumitiivisteet, jotka estävät tehokkaasti hajujen leviämisen huoneilmaan. Kun käytössäsi on Ubbi, et tarvitse enää erityisiä täyttöpusseja, vaan tavallinen muovipussi riittää hyvin vaipoille. Ubbi-vaipparoskista on helppo käyttää ja se on helppo tyhjentää.

Ubbi edustaa uudenlaista ajattelua vaipparoskisten maailmassa ja sitä kutsutaankin uuden sukupolven vaipparoskikseksi. Tuotteessa on panostettu ennen kaikkea muotoiluun, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Vaipparoskista voidaan vaippa-ajan jälkeen käyttää tavallisen roskakorin tapaan.

- Valmistettu teräksestä, joka ei ime itseensä hajuja
- Käytössä edullinen! Et tarvitse kalliita refill-pusseja
- Helppokäyttöinen ja turvallinen lapsilukko
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita