Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vauva alpakka heittää
Vauva alpakka heittää
Vauva alpakka heittää
Vauva alpakka heittää
Vauva alpakka heittää
Vauva alpakka heittää

1 / 6

Vauva alpakka heittää

235,77 €

-23%

Rek pris. 306,50 €
Lisää tekstuuri sohvalle tai makuuhuoneeseesi kalanruskea vauva alpakka-heitto! Tämä on varmasti suosikki halauskaverisi, ja klassinen kalanruotokuvio ei koskaan mene tyylistäsi. Muotiteollisuus pitää alpakka-kuitua yhtenä vihreimmistä, luonnollisimm
  • Swaddling & Receiving Blankets
Lue lisää
Lisää tekstuuri sohvalle tai makuuhuoneeseesi kalanruskea vauva alpakka-heitto! Tämä on varmasti suosikki halauskaverisi, ja klassinen kalanruotokuvio ei koskaan mene tyylistäsi.
Muotiteollisuus pitää alpakka-kuitua yhtenä vihreimmistä, luonnollisimmista ja pehmeimmistä kuiduista maailmassa. Se on arvostettu ainutlaatuisesta silkkisestä ja ylellisestä tunnelmastaan, ja sillä on vähemmän taipumusta pillereihin. Tämä kuitu on peräisin pieniltä käsityöläisviljelijöiltä Perun ylängöllä, jotka työskentelevät perinteisillä viljelymenetelmillä, ja kestävyyttä seurataan tarkasti.
Materiaali: 100% vauvan alpakkaa Mitat: P 70 "x L 51" + Hapsun väri: Beige + norsunluu Käsintehty rakkaudella PeruCare: Käsinpesu kylmällä miedolla pesuaineella. Muotoile märkäsi ja aseta tasaisesti kuivaksi. Kuten kaikkien käsityönä valmistettujen tuotteiden kohdalla, on pieniä muunnelmia, jotka tekevät jokaisesta kappaleesta taideteoksen ja todella ainutlaatuisenHUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.

Pikafaktat

  • Swaddling & Receiving Blankets
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .