Palaa ylös
Ylellisyys 3 in 1 -vaunu Vauvan buginen | Vaunut tuolilla ja kehtolla

1 / 1

Ylellisyys 3 in 1 -vaunu Vauvan buginen | Vaunut tuolilla ja kehtolla

315 €
de luxe 3 in 1 -vaunu on täydellinen yhdistelmä käytännön vaihtoehtoja ja optimaalinen mukavuus! NBSP; ; N käsi. Vaunu sopii lapsille 0–3 vuotta. Suunnittelun ansiosta De Luxe 3 in 1 -vaunut voidaan laajentaa joustavasti jo mukana olevan turvaist
Lue lisää

de luxe 3 in 1 -vaunu on täydellinen yhdistelmä käytännön vaihtoehtoja ja optimaalinen mukavuus! NBSP; ; N käsi. Vaunu sopii lapsille 0–3 vuotta. Suunnittelun ansiosta De Luxe 3 in 1 -vaunut voidaan laajentaa joustavasti jo mukana olevan turvaistuimen tai matkasängyn kanssa.

plus ja miinus pisteetnbsp;

+ kallistettava rattaiden istuin

+ palautuva korkea istuin

+ Säädettävä markiisi Canelel

+, mukaan lukien kannettava kori/turvaistuin

+ -vaunu on taitettava

ei laajennettavissa duo


NBSP -pramilla; sinun ei tarvitse huolehtia kuoppaisista teistä tai hiekkareistä. Vaunu on varustettu uusimmilla shokki -absorboivilla vaimentimilla, jotka eivät ole vain rakennettu kehykseen, vaan myös pyöriin. Latinossa on myös 3 ilmanvaihtoikkunaa täydelliseen ilmavirtaan.

Rakennettu -jalkaharja pitää lapsen mukavana ja lämpimänä ja mukavana, ja vaunussa on 5 pisteen turvavyö. Joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään kävellessäsi. Lisäksi vaunu on täysin taitettava ja sopii helposti autoon. Tuolloin voit tuoda toimitetun turvaistuimen ja valmistautua mukavaan ajamiseen.


miksi dbsp; ylellisyys 3 in 1 Pram Vannbsp; bestselleri on? NBSP; NBSP; Myös kuumina päivinä paljon aurinkoa olet hyvin valmistautunut laajennettavan aurinkokatos- ja tuuletusikkunoiden kanssa. Selkänpitäjä ja jalkatuki voidaan asettaa täysin tasaiseksi ja tarjota lapsellesi mahdollisuuden nukkua hiljaa. Tällä tavalla voit jatkaa matkaa omassa tahdissasi.

nbsp; käyttäjä -EasMnBsp; NBSP: n kapea suunnittelu ja ohjattavuus; 3in1 -vaunu saa sinut yksinkertaisesti liikkumaan kaikkien kadujen ja vähittäiskaupan polkujen läpi. Push -palkki on säädettävissä, joten löydät aina mukavan aseman kävellä auton takana. Rakennetun jousituksen etupyörät varmistavat, että pystyt käsittelemään mitä tahansa maastoa tällä autolla! Voit myös valita, katsooko lapsesi sinua vai ympäristöön, koska voit sijoittaa vaunupaikan sekä sinulle että sinulle kehykseen.

nbsp; Turvallisuus on numero 1 3in1 -vaunun 5 -pisteen turvavyöllä, lapsesi pysyy turvallisesti vaunussa. Vyötä voidaan helposti säätää, vaikka lapsesi olisi vaunussa. Lisäksi vaunua toimitetaan turvapalkilla, jota voidaan helposti napsauttaa löysästi, kun poistat lapsesi vaunusta.


Laaja kokemus vauvatuotteista!

Olemme työskennelleet vauvatuotteissa jo jonkin aikaa, ja siksi meillä on erittäin laaja tieto Vaatimukset, joiden mukaan laadullisen hyvän vaunun on oltava tyydyttävä. Laatu on siis ensiarvoisen tärkeää, ja mielestämme on tärkeää, että voit nauttia optimaalisesti uusimmasta tekniikasta.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja