Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

12 kpl Pokemon Pikachu silikonirannekoru 6 väriä
12 kpl Pokemon Pikachu silikonirannekoru 6 väriä

1 / 2

12 kpl Pokemon Pikachu silikonirannekoru 6 väriä

9,90
10 €
12 kpl Pokemon Pikachu silikonirannekoru Figuuri sarjakuva rannekoru tulostaa koruja 6 väriä, jokaista väriä on saatavana 2 kpl Paras joululahja! Paras syntymäpäivälahja lapsille! Tietoja tästä artikkelista • sotilaan valmis tuote: Täm
Lue lisää

12 kpl Pokemon Pikachu silikonirannekoru Figuuri sarjakuva rannekoru tulostaa koruja


6 väriä, jokaista väriä on saatavana 2 kpl


Paras joululahja! Paras syntymäpäivälahja lapsille!


Tietoja tästä artikkelista

sotilaan valmis tuote: Tämä tuote on aito pokemon pikachu, jossa on sotilaskiillotettu pinta ja vaalea väri. Tämän rannekorun ainutlaatuinen ja siisti tyyli tekee siitä loistavan lahjan mille tahansa erityiselle sotilaalle.


anime-asusteet: Täydellinen kaikentyyppisille anime-asusteisiin, ja sitä voidaan käyttää myös rannekoruina, hiusnauhoina ja muina koruina.


valmiit tuotteet: Kirkas väri on helppo sovittaa asuun, sopii erilaisiin tilaisuuksiin hyväksi lahjaksi lapsille tai animen ystäville. Se on myös mukava syntymäpäiväjuhlatarvike ja niin edelleen.


ensimmäinen painos: Pokemon pikachun ensimmäinen painos on valmistettu pehmeästä silikonista ja voidaan pestä käsin tai astianpesukoneessa. Ensimmäisen painoksen muotoilu, tuote on loistava koriste pikkuisen vaatekaappiin.


unisex: Unisex ja pikachu ovat erittäin söpöjä, et halua ostaa niitä lapsillesi. Tuote on pokemon-rannekoru, jonka avulla sinun on helppo löytää suosikkihahmosi joukosta.

Tuotetiedot

Valmistajan tuotenumero Pokémon, Pokemon 2989
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja