Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

4-pakkaus Iso Pop It Fidget Toy Original - Rainbow - CE-hyväksytty

1 / 1

4-pakkaus Iso Pop It Fidget Toy Original - Rainbow - CE-hyväksytty

24,49 €

-58%

Rek pris. 59 €
Tämä pop-fidget on erinomainen aistintyökalu, jota voit hämmentää uudestaan ja uudestaan. Paina vain kuplaa ja Pop It Fidget antaa hieman popping-äänen; käännä se sitten ympäri ja aloita alu
Lue lisää
Tämä pop-fidget on erinomainen aistintyökalu, jota voit hämmentää uudestaan ja uudestaan. Paina vain kuplaa ja Pop It Fidget antaa hieman popping-äänen; käännä se sitten ympäri ja aloita alusta! Pop It Fidget Bubble Circlen avulla sormesi ja kätesi ovat täynnä. Täydellinen sinulle, jolla on vaikeuksia pitää sormesi kurissa, ja sekä lapset että aikuiset pitävät tätä erittäin rauhoittavana. 

Materiaali: Silikoni - Koko:  20 cm - Sateenkaari - CE-hyväksytty HUOMAUTUS! Alle 3-vuotiaat lapset eivät saa käyttää sitä 1. Näytön ja valotehosteiden eroista johtuen todellinen väri voi poiketa hieman kuvan väristä. 2. Anna 1-3 cm erota manuaalisen mittauksen vuoksi.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .