Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

AquaPlay MegaBridge

63,80 €
  • Arvioitu toimitusaika
    5 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Aquaplayn suosittu Megasilta - vesikanaalijärjestelmä, josta on iloa moneksi tunniksi! Anna kapteeni Bo ohjata veneen sulkujen läpi pumpun ja sulkuporttien avulla, kohti satamaa. Amfibioauto voi myös ajaa sekä maassa että vedessä. Nostokurjella voidaan myös lastata kontti autoon. Vesi voidaan asettaa liikkeeseen, joka liikuttaa veneitä eteenpäin. Voidaan yhdistää muiden Aquaplay tuotteiden kanssa. 

105x120 cm.

3-vuotiaasta.

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.