Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

L.O.L Surprise! O.M.G. Remix Honeylicious Fashion

1 / 1

L.O.L Surprise! O.M.G. Remix Honeylicious Fashion

52,38 €
UNBOX 25 SURPRISES yhdessä L.O.L. Yllätys! HERRANJUMALA. Remix-muotinukke, Honeylicious. Hänellä on hämmästyttäviä ominaisuuksia, tyylitetyt hiukset ja muotoiltu paljon poseja varten! FASHION REMIX: Honeylicious -tuotteella on kaksi muotimaailma
Lue lisää

UNBOX 25 SURPRISES yhdessä L.O.L. Yllätys! HERRANJUMALA. Remix-muotinukke, Honeylicious. Hänellä on hämmästyttäviä ominaisuuksia, tyylitetyt hiukset ja muotoiltu paljon poseja varten!


FASHION REMIX: Honeylicious -tuotteella on kaksi muotimaailmaa, mutta hänen muut asunsa uusittiin hänen BFF: nsä, Lonestarin kanssa. Kerää molemmat täydentämään ulkonäköään.


HIP HOP VIBES: Honeylicious on saanut inspiraationsa hiphop-musiikista, ja hän haluaa luoda täydellisen yhdistelmän - musiikissa ja muodissa - mukavien rentojen hupparien ja camo-printtihousujen kanssa.


Pukeudu Honeyliciousiin heidän kovalla tavalla. PRO-VINKKI: Kädet ovat irrotettavissa pukeutumisen helpottamiseksi.


SPIN-TALLENNUS MUSIIKIN TOISTAMISEKSI: Unbox Honeylicious'n täysikokoiset levyt, jotka todella toistavat musiikkia pakkauksessa. Toista albumi paljastamaan Honeylicious-hiphop-pala yllätyskappaleesta. 6 vuoden ikäisenä.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä