Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pokemon Joulukalenteri 2021
Pokemon Joulukalenteri 2021
Pokemon Joulukalenteri 2021

1 / 3

Pokemon Joulukalenteri 2021

58,35 €
Lähtölaskenta jouluun ei voi tästä enää parantua!Pokemon julkaisi ensimmäisen pokemon-pelinsä Game Boylle vuonna 1995 Japanissa ja sen jälkeen pokemonista on nopeasti tullut kasvava trendi. Nykyään on paljon erilaisia hahmoja, pelaajakortteja, elokuv
Lue lisää

Lähtölaskenta jouluun ei voi tästä enää parantua!

Pokemon julkaisi ensimmäisen pokemon-pelinsä Game Boylle vuonna 1995 Japanissa ja sen jälkeen pokemonista on nopeasti tullut kasvava trendi. Nykyään on paljon erilaisia hahmoja, pelaajakortteja, elokuvia, täytettyjä eläimiä ja paljon muuta. Mutta nyt voit lisätä pokemon-joulukalenterin. Pokemon julkaisee toisen joulukalenterinsa, ja tämän on oltava pokemon-rakastajalle.


Jokaisessa luukussa on peite, joka on hahmojen ja lisävarusteiden muodossa. Tämä kalenteri sisältää yhteensä 16 erilaista pokemon-hahmoa eri sukupolvilta sekä 8 yllätystä. Luvut on valmistettu kovasta muovista ja ovat noin 5 cm korkeita.

Pokemon-logo lukee näin: Gotta Open 'Em All!

Virallisesti lisensoitu tuote


Alkuperäinen boti-tuote

CE-merkitty

Suositellaan 4 vuotta

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .