Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Life (Blu-ray)
Life (Blu-ray)

1 / 2

Life (Blu-ray)

(5 arvostelut)
Sisältyy kampanjaan: 5 kpl 30 €
7,95
8 €
LIFE on scifi -trilleri kansainvälisen avaruusaseman miehistöstä, jonka tehtävä muuttuu pelonsekaiseksi, kun miehistön jäsenet löytävät kammottavan elämänmuodon.
  • Sci-Fi, Jännitys
  • Blu-ray
  • 2017
  • Pohjoismainen julkaisu
LIFE on scifi -trilleri kansainvälisen avaruusaseman miehistöstä, jonka tehtävä muuttuu pelonsekaiseksi, kun miehistön jäsenet löytävät kammottavan elämänmuodon.
Katso lisää tuoteryhmästä Elokuvat
Formaatti DTS HD - Master Audio 7.1
Ääni Englanti
Tekstitys Tanska Suomi Norja Ruotsi
Laji Sci-Fi Jännitys
Formaatit Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Life
Johtaja Daniel Espinosa
Tuotantovuosi 2017
Näyttelijöitä Alexandre Nguyen Ariyon Bakare Hiroyuki Sanada Jake Gyllenhaal Olga Dihovichnaya Rebecca Ferguson Ryan Reynolds
Elokuvaformaatti HD 1080p Widescreen (2.39:1)
Kesto 104
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
Lisämateriaalit
  • Deleted Scenes
  • Claustrophobic Terror: Creating a Thriller in Space
  • Life. In Zero G
  • The Art and Reality of Calvin
  • Astronaut Diaries
EAN 7330031002173
M

Malla

vuosi sitten

Life(Blu-ray)

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

I

Ismo Lappeenrannasta

vuosi sitten

Painajaismainen tieteiselokuva avaruustutkijoiden löydöstä, joka laittaa katsojan pohtimaan tieteen etiikkaa. Onko ihmisen todella pakko ottaa tutkimuskohteeksi täysin tuntematon kohde? Ketkä kantavat vastuun tieteen nimissä tehdyistä kokeista ja seurauksista? Elokuvan loppu on raju ja puhutteleva.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

j

jabadabaduu

vuosi sitten

Hyvä alien-tyyppinen leffa.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

3 vuosia sitten

Jännä ja vähän ällökin välillä. Ihan nautittavaa kateltavaa visuaaliseati ja äänellisesti.

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Katsoin tämän juuri ekaa kertaa, vuokrattuna. Sanotaanko näin, että kyseessä on elokuva, joka aivan taatusti jakaa mielipiteitä. Itse kuulun siihen ryhmään, jota suoranaisesti ärsytti sekä itse juonen kokonaisuus että sen yksittäiset tapahtumat, siitäkin huolimatta että olen ehdottomasti niitä tyyppejä jotka eivät ihan pienistä tuomitse yhtikäs mitään. Koko tarina nimittäin ainakin minun mielestäni perustui hyvin pitkälti niiden oletuksien puitteisiin, millainen tuo vieras "elämänmuoto" varsinaisesti oli ja mihin se pystyi. Ikään kuin olisit astunut maailmaan jossa vallitsevat täysin omat sääntönsä, siksi en oikein ollut varma, katsoinko scifiä vaiko fantasiaa. Kaiken kukkuraksi piti samalla yrittää uskotella itselleen, että näköjään sitä voi samalla muutenkin tapahtua ihan mitä vaan, kerta toisensa perään, oli kuhunkin tilanteeseen syynä sitten silkka typeryys tai käsittämätön epäonni. Toivottavasti en paljastanut elokuvasta liikaa. Joka tapauksessa, jos et vielä ole nähnyt Life:a mutta haluaisit, ja sinulla on rajallinen budjetti käytössäsi, suosittelen hyvin lämpimästi että katsot sen esim. vuokraamalla ennen kuin päätät ostaa täydellä hinnalla. Netistä voit vuokrata Suomessa esim. viaplay.fi :stä tai sfanytime.com/fi :stä.