Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Queen Of Country Music (4CD+Book)

Kirjoita arvostelu

Wells Kitty


99,95 €
Toimitus alkaen 2,95 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    10-30 Arkipäivää
    Toimitus alkaen 2,95 €
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

  • Wells Kitty
  • Country, Boxar
  • CD

Disc 1

  • Death At The Bar
  • Love Or Hate
  • Gathering Flowers For The Masters Bouquet
  • Dont Wait For The Last Minute To Pray
  • How Far Is Heaven
  • My Mother
  • Make Up Your Mind
  • Ill Be All Smiles (Tonight)
  • It Wasnt God Who Made Honky Tonk Angels
  • I Dont Want Your Money I Want Your Time
  • Searching For A Soldiers Grave
  • Im Too Lonely To Smile
  • The Things I Might Have Been
  • I Heard The Jukebox Playing
  • A Wedding Ring Ago
  • Divided By Two
  • Crying Steel Guitar Waltz
  • Paying For That Back Street Affair
  • Icicles Hanging From Your Heart
  • I Dont Claim To Be An Angel
  • Honky Tonk Waltz
  • The Life They Live In Songs
  • You Said You Could Do Without Me
  • Whose Shoulder Will You Cry On
  • Hey Joe
  • My Cold Cold Heart Is Melting Now
  • Ill Love You Till The Day I Die
  • Ive Kissed You My Last Time
  • Im A Stranger In My Own Home

Disc 2

  • I Gave My Wedding Dress Away
  • Cheatins A Sin
  • Youre Not Easy To Forget
  • Satisfied So Satisfied
  • One By One
  • Release Me
  • After Dark
  • (Dont Hang Around) Hes Married To Me
  • Thou Shalt Not Steal
  • Lonely Side Of Town
  • I Hope My Divorce Is Never Granted
  • Im In Love With You
  • Make Believe
  • You And Me
  • As Long As I Live
  • No One But You
  • Makin Believe
  • Id Rather Stay Home
  • I Was Wrong
  • Theres Poison In Your Heart
  • Goodby Mr. Brown
  • Mother Hold Me Tight
  • Searching (For Someone Else)
  • How Far Is Heaven
  • Dust On The Bible
  • Beside You
  • Im Counting On You
  • They Cant Take Your Love
  • Im Tired Of Pretending

Disc 3

  • Oh! So Many Years
  • One Week Later
  • When Im With You
  • Can You Find It In Your Heart
  • Repenting
  • I Guess Ill Go On Dreaming
  • Each Day
  • The Pace That Kills
  • A Change Of Heart
  • Stubborn Heart
  • Standing Room Only
  • A Mansion On The Hill
  • Your Wild Lifes Gonna Get You Down
  • Right Or Wrong
  • The Winner Of Your Heart
  • Dancing With A Stranger
  • Three Ways (To Love You)
  • Shes No Angel
  • Broken Marriage Vows
  • What About You
  • Sweeter Than The Flowers
  • You Cant Conceal A Broken Heart
  • Just When I Needed You
  • Lonely Street
  • Thats Me Without You
  • Cheated Out Of Love
  • The Waltz Of The Angels

Disc 4

  • What About You
  • May You Never Be Alone
  • If Teardrops Were Pennies
  • Touch And Go Heart
  • My Used To Be Darling
  • (Ill Always Be Your) Fraulein
  • Love Me To Pieces
  • What I Believe Dear (Is All Up To You)
  • I Cant Stop Loving You
  • Slowly Dying
  • I Cant Help Wondering
  • Hes Lost His Love For Me
  • Jealousy
  • Mommy For A Day
  • The Hands Youre Holding Now
  • Let Me Help You Forget
  • All The Time
  • Dust On The Bible
  • (Ive Got My) One Way Ticket To The Sky
  • I Heard My Saviour Call
  • I Dreamed I Searched Heaven For You
  • The Great Speckled Bird
  • Matthew Twenty-four
  • I Need The Prayers
  • My Loved Ones Are Waiting For Me
  • Lord Im Coming Home
  • He Will Set Your Fields On Fire
  • Lonesome Valley
  • We Buried Her Beneath The Willows
Wells Kitty
Bear Family


Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.