Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4
NHL 22 (Nordic) Playstation 4

1 / 9

NHL 22 (Nordic) Playstation 4

24,99
25 €
Nu är det dags att hoppa i dräkten och komma in på planen igen! NHL 22 erbjuder en ny säsong med mycket spänning! Ishockeystickan måste svängas och det måste kämpas som aldrig förr! Dra nytta av de många nya funktioner som ingår i årets NHL 22,
Lue lisää

Nu är det dags att hoppa i dräkten och komma in på planen igen! NHL 22 erbjuder en ny säsong med mycket spänning!

Ishockeystickan måste svängas och det måste kämpas som aldrig förr! Dra nytta av de många nya funktioner som ingår i årets NHL 22, och inte minst det extremt realistiska gameplay som gör spelupplevelsen helt unik!

Augmented reality

Du hålls hela tiden uppdaterad om spelstatistik, som ständigt låter dig hantera din spelstrategi och ta utgångspunkt i verklig statistik, snarare än att pausa spelet.

Nya X-Factor-animationer

NHL 22 erbjuder dig helt nya och osynliga spelaranimationer - dessa är av största vikt för Superstar X -Factor -funktioner, eftersom dessa uppgraderade animationer säkerställer mer dynamik, pickuper, puckskydd, oenigheter och mer.

SUPERSTAR X-Factor

Ett helt nytt och annorlunda system som lyfter fram spelarnas förmågor och inte minst den mycket realistiska känslan av att spela spelet. Spelet har två nivåer av Superstar X-Factor-förmågor som tilldelats spelare-speländrande zonförmågor och förbättrade superstjärnförmågor. Varje spelare får en definierande zonförmåga och en sekundär uppsättning superstjärnförmågor. Den faktiska funktionen för alla Superstar X-Factor-förmågor förblir alltid densamma, men bonusnivån växlar mellan zon- eller superstjärnuppdrag. Superstar X-Factor är ultrarealistisk och inspirerad av de speciella egenskaper som ligans stjärnspelare är kända för.

Zonfunktioner

I det här spelet tilldelas spelare en zonförmåga som verkligen hjälper till att definiera dem. De är utrustade med speciella färdigheter som seriöst skiljer dem från de andra konkurrenterna. Zonkunskaperna är alltid redo och aktiveras automatiskt under rätt förhållanden. Till exempel aktiveras ett zonpass för långpass när du försöker ett långpass (men har ingen effekt på korta passningar). En särskild zonförmåga är endast tillgänglig för ett begränsat antal spelare och i vissa fall till och med exklusivt, vilket innebär att vissa spelare har en unik förmåga som ingen annan spelare kan få.

Superstar förmågor

Dessa superstjärnans förmågor är inte lika unika som zonens förmågor, men superstjärnans förmågor ger stjärnorna en speciell teknisk bonus.

Superstar X-Factor i speltyper

Denna funktion säkerställer att stjärnornas elitförmåga aktiveras i alla speltyper, inklusive speltyperna Hockey Ultimate Team, World of Chel, Franchise och Be a Pro

Speltyper i NHL 22

HOCKEY ULTIMATE TEAM HUT

Detta är en NHL 22 -speltyp där du kan skapa din egen grupp med NHL -spelare, alumner och ikoner och tävla med dem online. Skapa din trupp, få belöningar och bli Ultimate Team.

VÄRLDEN I CHEL

WOC -centret för multiplayer har ännu fler sätt att spela än någonsin. Skapa din egen spelare och tävla i ett antal olika speltyper, inklusive EASHL och Ones and Threes.

VAR ETT PRO

En helt ny Be A Pro -upplevelse ger dig chansen att leva som NHL -spelare på och utanför isen. Imponera på tränarna, välj först på utkastsdagen och börja resan mot storhet när du kämpar om en plats i laget, tävlar om Stanley Cup och blir nästa revolutionära superstjärna.

FRANCHISE

Skapa din dynasti under flera säsonger i Franchise Mode medan du tar rodret för ditt favoritlag i NHL eller skapar ditt eget expansionsteam efter eget val. Hitta nya talanger, håll koll på tränarpersonalen och frontlinjen och upplev galenskapen fram till Trade Deadline i kampen om Stanley Cup.

Ålder: 12+ år

Katso lisää tuoteryhmästä Pelit Kaikki pelit

Tuotetiedot

EAN 5030946123728
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja