Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla

1 / 7

Assassin's Creed Valhalla

(1 arvostelu)
39,99
Eletään 800-lukua jaa. Norjasta loputtomia sotia ja hupenevia luonnonvaroja paennut viikinkiryöstöretkeilijä Eivor johtaa pohjoisen klaaninsa hyisen Pohjanmeren yli kohti Englannin särkyneiden valtakuntien yltäkylläisyyttä. Joukon pyrkimys on rakent
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää

Eletään 800-lukua jaa. Norjasta loputtomia sotia ja hupenevia luonnonvaroja paennut viikinkiryöstöretkeilijä Eivor johtaa pohjoisen klaaninsa hyisen Pohjanmeren yli kohti Englannin särkyneiden valtakuntien yltäkylläisyyttä. Joukon pyrkimys on rakentaa itselleen pysyvä koti mihin hintaan hyvänsä.

 

Assassin’s Creed® Valhallassa olet Eivor-niminen hurja viikinkisoturi, jonka kasvatus perustui kertomuksiin taisteluista ja kunniasta. Seikkaile salaperäisessä ja kauniissa avoimessa pelimaailmassa, jonka taustana toimii Englannin raaka pimeä keskiaika. Ryöstä vihollisiltasi, kasvata uudisasutustasi ja kerää poliittista vaikutusvaltaa ansaitaksesi paikkasi Valhallan jumalten joukossa.

 

Sodat raivoavat. Valtakunnat sortuvat. Viikinkien aika on koittanut.

 

Keskeiset ominaisuudet

 

KIRJOITA OMA VIIKINKISAAGASI – Edistyneiden roolipelimekaniikkojen ansiosta voit muovata hahmosi kehitystä ja vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Kaikki valintasi poliittisista liitoista taistelustrategiaan ja keskusteluista varustevalintoihin raivaavat polkuasi kohtia mainetta ja kunniaa.

 

MUKAANSATEMPAAVA TAISTELUJÄRJESTELMÄ – Kanna mahtavia kirveitä, miekkoja ja jopa kilpiä molemmissa käsissä ja koe viikinkisotureiden armoton taistelutapa. Irrota vihollisten päät arkailematta, kukista heidät kauempaa tai salamurhaa kohteet piilotetulla teräaseellasi. Haasta itsesi ja kohtaa Assassin’s Creedien historian monipuolisin viholliskattaus.

 

PIMEÄN KESKIAJAN AVOIN MAAILMA – Purjehdi Norjan karuilta ja salaperäisiltä rannoilta Englannin kauniisiin mutta pelottaviin valtakuntiin ja niitäkin kauemmas. Eläydy viikinkien elintapoihin muun muassa kalastamalla, metsästämällä ja pelaamalla juomapelejä.

 

JOHDA HUIMIA RYÖSTÖRETKIÄ – Hyökkää väkevästi saksilaisten joukkojen ja linnoitusten kimppuun ympäri Englantia. Johda klaanisi yllätyshyökkäyksiin pitkäveneelläsi ja ryöstele vihollismailla tuodaksesi kansallesi rikkauksia ja luonnonvaroja.

 

KASVATA UUDISASUTUSTASI – Rakenna ja parantele monipuolisesti muokattavia rakennuksia, kuten sotureiden asumuksia, sepän pajaa ja tatuointipaikkaa. Värvää klaaniisi uusia jäseniä ja muovaa viikinkielämyksestä omanlaisesi.

 

VIIKINKIPALKKASOTURIT – Luo klaaniisi oma mukautettava viikinkisoturi ja jaa hänet kavereidesi ryöstöretkien avuksi verkossa.

© 2020 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 3307216168362
M

Minde

vuosi sitten

Upea grafiikka ja helposti pelattava. Mielenkiintoinen aikakausi.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.