Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Far Cry New Dawn

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Far Cry New Dawn

(0)
Kirjoita arvostelu

Playstation 4

-65%
13,95 €
Suositeltu hinta: 39,95 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika
  alkaen 3 arkipäivä
 • Myyjä ja toimittaja CDON
 • Toiminta, Seikkailu
 • Playstation 4

17 vuotta maailmanlaajuisen ydinkatastrofin jälkeen sivilisaatio nousee kaaoksesta vain löytääkseen dramaattisesti muuttuneen maailman. Montanan Hope Countyssä jäljelle jäänyt väestö on kerääntynyt eri ryhmiksi, joilla kaikilla on omat selviytymissääntönsä.

Tässä uudessa maailmanjärjestyksessä kaksoissisaret Mickey ja Lou johtavat säälimättömiä Highwaymenejä, jotka matkaavat paikasta paikkaan resursseja varastaen. Kun eloonjääneet yrittävät puolustaa maitaan Highwaymenien heltymättömältä hyökkäykseltä, sinun täytyy saapua heidän avukseen ja johtaa taistelua.

Olet palkintoja voittaneen Far Cry -sarjan uusimmassa osassa viimeinen puolustuslinja postapokalyptisessa Hope Countyssä. Auta eloonjääneiden yhteisöjä kasvamaan vahvemmiksi, luo improvisoitu arsenaali Escalation -sodissa sekä läpi maan vievillä Expeditions-retkillä ja luo yllättäviä liittoumia taistellessasi eloonjäämisestä uudella ja vaarallisella rajaseudulla.

YRITÄ SELVIYTYÄ HENKEÄSALPAAVASSA POSTAPOKALYPTISESSA MAAILMASSA

 • Valtavat superkukinnot ja tiheä kasvusto kutsuvat villin kauniisiin mutta tappavan postapokalyptisiin maisemiin tutkimaan yksin tai ystävän kanssa kahden pelaajan kaveripelissä.
 • Eläimetkään eivät säästyneet katastrofilta, sillä jotkut pedot ovat kehittäneet itselleen kovia luonnollisia puolustuskeinoja.

 

UNOHTUMATTOMAT HAHMOT TÖRMÄÄVÄT ARMOTTOMAAN KAKSOISUHKAAN

 • Törmää armottomiin Highwaymeneihin ja heidän kurittomiin johtajiinsa, Mickey ja Lou. Nämä Twinseinä tunnetut siskokset yhdistävät aivot lihaksiin antaakseen armeijalleen rautaisen otteen Hope Countyn arvokkaista resursseista.
 • Värvää moninainen Guns & Fangs for Hire -joukko taistelemaan rinnallasi. Nämä uudet liittolaiset, sekä muutamat tutut kasvot, tuovat taisteluihin ainutlaatuisia ja kriittisiä taitoja.
 • Löydä entinen tuomiopäivän kultti ja sen karismaattinen johtaja Joseph Seed, joka ennusti sivilisaation romahduksen.

 

RAKENNA TUKIKOHTAASI ELOONJÄÄNEITÄ HANKKIMALLA

 • Spesialistit liittyvät eloonjääneiden joukkoon auttamaan aseiden ja ajoneuvojen valmistuksessa, kouluttamaan Guns for Hire -joukkojasi ja käymään Expeditions-retkillä kahdeksasta tukikohdan laitoksesta käsin: työpöytä, koulutusleiri, räjähdelabra, sairastupa, autotalli, parannuspuutarha, kartasto ja retkikunnat.
 • Kasvata yhteisöäsi ja päivitä tukikohtaasi parantaaksesi sen laitoksia ja avataksesi voimakkaampia aseita ja varusteita.

 

TAISTELE RESURSSEISTA HOPE COUNTYSSÄ JA KAUEMPANA

 • Taistele Highwaymenejä vastaan Escalation -sodissa tyhjentämällä heidän etuvartionsa ja etsimällä niistä etanolia ja muita materiaaleja. Kun Highwaymenit palaavat vahvistusten kanssa, voit ottaa suuremman haasteen vastaan, joka tarjoaa lisää näitä arvokkaita resursseja.
 • Ensimmäistä kertaa Far Cry -pelissä toiminta ei ole pelkästään paikallista. Matkaa jännittävillä Expeditions-retkillä Hope Countyn ulkopuolelle ainutlaatuisiin ja unohtumattomiin kohteisiin läpi Yhdysvaltojen, mukana mm. kosteikkoja, kanjoneita ja rannikkoalueita.
 • Expeditions-retket ja Outpost-etuvartiot ovat erilaisia joka läpipeluukerralla. Ne tarjoavat palkitsevia tehtäviä kasvavilla haasteilla ja jokakertaisilla yllätyksillä.

Ennakkotilausbonus*

Ennakkotilaa, niin saat lisäajoneuvoskinin pelin julkaisun yhteydessä. Aja tyylikkäässä The Unicorn Trike -skinissä läpi postapokalyptisen Montanan Hope Countyn.

Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Seikkailu
Formaatit:
Playstation 4
EAN:
3307216096733

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.