Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Gears 5

Xbox One

-49%
Gears 5
Gears 5
Gears 5
Gears 5
Gears 5
Gears 5
Gears 5
18,95 €
Suositeltu hinta: 36,95 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  alkaen 3 arkipäivä
 • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

 • Toiminta, Seikkailu
 • Xbox One

Bound by Blood

Gears, yksi arvostetuimmista pelisaagoista, on isompi kuin koskaan ennen, kun siihen on nyt lisätty viisi jännittävää pelitilaa sekä syvällisin tähän mennessä nähty kampanja. Täysimittaisen sodan noustessa, Kait Diaz erkanee joukosta selvittääkseen yhteytensä viholliseen ja huomaa, että Seraa uhkaava todellinen vaara onkin hän itse.

Rivi Gears of War -pelien kansikuvia, joiden takana seisoo Marcus Fenix käsivarret ristissä
Xbox Game Pass -logo

Xbox Game Pass Ultimate

Hanki Xbox Live Gold -jäsenyys ja saat rajoittamattoman pääsyn yli sataan korkealaatuiseen konsoli- ja PC-peliin, mukaan lukien Gears 5 Ultimate Editioniin, joka sisältää ainutlaatuisen Ultimate Edition hahmopaketin, varhaisen pääsyn peliin ja paljon muuta.

Viisi jännittävää pelitilaa. Yksi eeppinen elämys.

 • Escape
 • Versus
 • Horde
 • Map Builder

Kampanja

Maailma murenee. Parvi on korruptoinut Coalitionin robottiarmeijan ja on ny matkalla kohti ihmisten asuttamia kaupunkeja. Vaaran lähestyessä Kait Diaz erkanee muista selvittääkseen yhteytensä vihollisiin ja ja huomaa, että Seraa uhkaava todellinen vaara onkin hän itse.

Hahmot

Bound by Blood

KAITJDDELMARCUS

Kait Diaz

Kait kasvoi COG:n virallisen toimivallan ulkopuolella. Hänen äitinsä, Reyna, oli syrjäisen Outsider-kylän johtaja. Silti Kaitilla on syvät perhesuhteet COG:in, sillä hänen edesmennyt isänsä oli laajalti ihailtu everstiluutnantti Pendulum-sotien aikaan, ja hänen setänsä, Oscar, oli palkittu eturivin Gear Locust-sodan alkuvuosina. Sen jälkeenkin kun hänet liitettiin COG:n jäseneksi, ovat hänen lojaliteettinsa olleet tuntemattomia, jopa hänelle itselleen.

Lähikuva Kaitista pitelemässä kaulakoruaan

Tietoja pelistä

Gears, yksi arvostetuimmista pelisaagoista, on isompi kuin koskaan ennen, kun siihen on nyt lisätty viisi jännittävää pelitilaa sekä syvällisin tähän mennessä nähty kampanja.

Kolmen pelaajan Campaign Co-Op: Taistele ystäviesi rinnalla kolmen pelaajan verkon välityksellä tai jaetulla ruudulla pelattavassa yhteistyöpelissä.

Tours of Duty: Kipua uudesta tulokkaasta neljän tähden kenraaliksi Gearsin Tours of Dutyssa. Ota vastaan uusia ja jännittäviä haasteita, ansaitse mahtavia palkintoja ja esittele saalistasi.

Boot Camp: Oletko ensikertalainen Gearsin parissa vai kaipaatko kertausta? Bootcamp on hauska päästä alkuun, ja sisältää kaiken aina perusteista kehittyneisiin taistelutekniikoihin.

Play as Jack: Pelaa Jackina, henkilökohtaisena lentotukibottinasi, joka voi suojella liittolaisia tai vahingoittaa vihollisia. Soveltuu täydellisesti pelaajille, joille Gears on uusi tuttavuus.

Visuaalinen näyteikkuna: Pelaa jokaista pelitilaa 4K- ja HDR-laatuisina, sulavalla 60 freimillä sekunnissa Xbox One Xbox:llä.

Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Seikkailu
Formaatit:
Xbox One
EAN:
889842519211

Katso lisää arvosteluja (-4)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .