Grand Theft Auto V (GTA 5) (Playstation 4)

Grand Theft Auto V (GTA 5)
 • Täysi-ikäisyyden luokitusmerkintää käytetään, kun pelissä esitetty väkivalta on luonteeltaan törkeää ja/tai tietyntyyppistä. Törkeää väkivaltaa on vaikea määritellä, sillä näkemykset voivat monesti olla hyvin erilaisia, mutta yleisesti katsoen se voidaan määritellä väkivallaksi, joka herättää katsojassa vastenmielisyyttä.
Lähetä ystävälle
€ 34.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Rockstar Gamesin ylistetty avoimen maailman peli, Grand Theft Auto V, on saatavilla nyt PlayStation 4:lle.

Kun nuori katuhuijari, eläkkeelle jäänyt pankkiryöstäjä ja pelottava psykopaatti löytävät itsensä pelottavimpien ja sairaimpien rikollisen alamaailman, Yhdysvaltain hallituksen ja viihdeteollisuuden tekijöiden seasta, heidän täytyy suorittaa sarja vaarallisia ryöstöjä selvitäkseen armottomassa kaupungissa, missä he eivät voi luottaa kehenkään, varsinkaan toisiinsa.

PlayStation 4:n Grand Theft Auto V sisältää merkittäviä graafisia parannuksia ja teknisiä päivityksiä, mitkä tekevät Los Santosista ja Blaine Countystä entistäkin syvällisemmän. Pidemmän piirtoetäisyyden ja 30 FPS:n 1080p-resoluution lisäksi pelaajat saavat erilaisia lisäyksiä ja parannuksia, kuten:

 • uusia aseita, ajoneuvoja ja aktiviteetteja
 • lisää villieläimiä
 • vilkkaamman liikenteen
 • uuden lehvistöjärjestelmän
 • parannetut vahinko- ja sääefektit, sekä paljon enemmän.

PlayStation®4:n Grand Theft Auto V sisältää upouuden 1. persoonan tilan, joka antaa pelaajille tilaisuuden tutkia Los Santosin ja Blaine Countyn uskomattoman yksityiskohtaista maailmaa täysin uudella tavalla sekä tarina- että Grand Theft Auto Online -tilassa.
 
Palkitaksemme uskollisia Grand Theft Auto V -faneja Los Santosin ja Blaine Countyn uudempaan ja yksityiskohtaisempaan versioon palaamisesta Rockstar Gamesilla on kokoelma erityisesti näille pelaajille rajoitettuja esineitä – niistä jokainen on yhdistetty tapaan kokea pelin massiivinen maailma uusilla ja jännittävillä tavoilla.

Playstation®4:n Grand Theft Auto V sisältää myös parannettua radiotarjontaa, yli 150 uutta lisäkappaletta ja tuttujen DJ:den miksausta, läpi pelin 17 radiokanavan.

Grand Theft Auto Online -tilan parannukset sisältävät suuremman pelaajamäärän, sillä PlayStation®4:n verkkopelissä voi olla nyt jopa 30 pelaajaa. Kaikki Grand Theft Auto Online -tilan lanseerauksen jälkeen julkaistut päivitykset ja Rockstarin luoma sisältö on saatavilla myös PlayStation®4:lle, ja lisää on tulossa.

Nykyisen pelaajat voivat siirtää Grand Theft Auto Online -hahmonsa ja edistymisensä joko PlayStation 3:lta tai Xbox 360:ltä PlayStation®4:lle. Lisää tietoa palaaville pelaajille rajoitetun sisällön hankkimisesta löytyy osoitteesta rockstargames.com/V/bonuscontent.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Toiminta, Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 18-11-2014 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3027542531 Valmistaja: Rockstar Games
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 15 Keskiarvosana: 3,5
47%
13%
0%
27%
13%

Hyödyllisin myönteinen arvio

Roni

Mahtava peli, yksi parhaista. 11/10

Vs.

Hyödyllisin kielteinen arvio

tero

Ok peli heilua. Mutta tilauksen saantiin menee aikaa liikaa nykyään ! Luvataan ajassa pian, mutta nykyään menee yli 7päivää, parhaillaan ollut 10 päivää odotusta. Ennen oli nopea toimitus kaikessa.

Ok peli heilua. Mutta tilauksen saantiin menee aikaa liikaa nykyään ! Luvataan ajassa pian, mutta nykyään menee yli 7päivää, parhaillaan ollut 10 päivää odotusta. Ennen oli nopea toimitus kaikessa.

Nopea toimitus molemmissa peleissä Kiitos

Taattua GTA laatua eli peli omaa luokkaansa mutta itse petyin osittain tähän vitos osaan koska freerunning ei ole läheskään niin hauskaa mitä gta IV. Gta online hauska lisä

Peli on hyvä, mutta pieni miinus toimitukseen joka, kesti yli luvatun ajan.

5/5 hyvä peli

Upea peli.

Hyvä peli ja moitteeton toimitus.

Peli on mainio, joka euron väärtti. Kannattaa ostaa, on pitkäks aikaa iloa. Toimitus sujui ongelmitta ja nopeasti.

Huippu peli! Hieman tökkimistä kyllä toimituksessa teillä.. Grafiikat tehty viimesen päälle ja mukava lisä se 1D persoona.

Missä pelini viipyy ? tietääkseni ennakkotilaus pelit kuuluisi olla julkaisu päivänä postilaatikossa, eihän muuten ole järkevää ennakkotilata mitään teiltä ?
Toivon asiaan pikaisen korjauksen, tai eihän sitä enään voi korjata, joten toivon että otatte mokanne asiaksenne ja myös korvaatte tämän odottaville asiakkaille, ettei kaikkien tarvitse kirjoittaa erillistä reklamaatiota asiasta.
Kiitos ja toivon että hoidatte asian ammattimaisesti loppuun.

Mahtava peli, yksi parhaista. 11/10

GTA V (PS4) on ennakkotilattu 10.6, mutta ei saapunut eilen julkaisupäiväksi (18.11) ja eikä se myöskään saapunut tänään (19.11).

Toivottavasti peli saapuu laskun eräpäivään (28.11) mennessä.

GTA V on mitä mahtavin peli, minäkin tosin pelin ennakkotilanneena joudun antamaan vähän miinusta siitä etten saanut sitä tänään vaikka sitä kovasti odotin. No, josko parempi onni huomenna.

Peli on erittäin hyvä ja olen odottanut sen saapumista kuin kuuta taivaalta, mutta valitettavasti peli ei ilmestynyt 18.päivä vaikka se on lähetetty jo 14. päivä.

Ennakkotilasin GTA V (PS4) 11.6. ja tänään julkaisupäivänä 18.11. ei ole postin mukana tullut. Olen erittäin pettynyt.

Oheistuotteet

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 7 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »