Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

LEGO Marvel Avengers

(1)
Kirjoita arvostelu

Playstation 4

19,99 €
Toimitus alkaen 2,95 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  alkaen 3 arkipäivä
  Toimitus alkaen 2,95 €
 • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

 • Seikkailu, Lapset
 • Playstation 4
Avengers Assemble! Uusin tulokas huippusuositussa LEGO Marvel -videopelien sarjassa on toiminnantäyteinen supersankariseikkailu! LEGO Marvel Avengers -pelissä seikkailevat kriitikoiden ylistämästä elokuvasta The Avengers ja sen menestyksekkäästä jatko-osasta Avengers: Age of Ultron tutut hahmot ja lisäksi siinä on pelattavaa sisältöä, joka perustuu Marvel Studiosin muihin menestyselokuviin, kuten Captain America: The First Avenger, Iron Man 3, Thor: The Dark World ja Captain America: The Return of the First Avenger. Pelaa maailman mahtavimpina supersankareina ja pelasta maailma!

 

 • Avengers-menestyselokuvien tärkeimmät hetket – Koe uudelleen Marvel-universumin upeimmat hetket, kuten elokuvassa The Avengers nähty kuuluisa taistelu New Yorkista supersankareiden ja superroisto Lokin välillä. Koe supersankareiden, Elohopean, Purppuranoidan, Visionin ja Ultronin kanssa elokuvan Avengers: Age of Ultron eeppinen tarina sekä kulje Marvel-elokuvista tutuissa paikoissa. Kaikki tämä klassisella LEGO-huumorilla höystettynä!
 • Iso joukko hahmoja – Pelaa ja avaa yli 100 uutta hahmoa, jotka eivät ole koskaan aiemmin esiintyneet LEGO-pelissä, muun muassa Marvel-universumin supersankareita ja superroistoja sekä Marvel-sarjakuvien klassisia supersankareita.
 • Marvel-universumin ikoniset maisemat – Seikkaile Marvel-universumin ikonisissa tapahtumapaikoissa, jotka ovat tuttuja elokuvista The Avengers ja Avengers: Age of Ultron. Lisäksi voit kokea samalla myös pelattavaa sisältöä ja tapahtumapaikkoja Marvel Studiosin muista menestyselokuvista, kuten Captain America: The First Avenger, Iron Man 3, Thor: The Dark World ja Captain America: The Return of the First Avenger.
 • Hahmojen uudet voimat ja kyvyt – Tee uskomattomia yhdistelmähyökkäyksiä, ratkaise pulmia ja käy salaisilla alueilla hahmojen parempien kykyjen avulla, kuten lyöttäytymällä yhteen supersankareiden kanssa, käyttämällä supersankareiden aloitekykyä päästäksesi eteenpäin tarinassa ja hyödyntämällä muita erikoisvoimia taistellaksesi kuten todellinen supersankari.
 • Avoin & vapaa pelitila – Nauti ainutlaatuisesta avoimesta pelimaailmasta tutkimalla LEGO Marvelin lukuisia Manhattanin katuja. Voit myös tutustua jopa seitsemään muuhun Marvel-universumia tukevaan HUB-ympäristöön, joissa pelaajat voivat liikkua vapaasti, kerätä osuutensa kultaharkoista ja avata uusia hahmoja matkan varrella.
Lisäosa:
Ei
Laji:
Seikkailu
Lapset
Formaatit:
Playstation 4
EAN:
5051895395264

5.0

Perustuu 1 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-4)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.