Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Lego The Incredibles

1 / 1

Lego The Incredibles

(2 arvostelut)
19,99 €
Pelin kuvaus: LEGO The Incredibles on uskomattoman hauska seikkailu, jossa pääset pelaamaan Incredibles-suosikkihahmoillasi. Kukista rikolliset yhdistämällä voimasi Parrien supersankariperheen kanssa ja koe unohtumattomat kohtaukset ja omat suosikki
  • Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää

Pelin kuvaus: LEGO The Incredibles on uskomattoman hauska seikkailu, jossa pääset pelaamaan Incredibles-suosikkihahmoillasi. Kukista rikolliset yhdistämällä voimasi Parrien supersankariperheen kanssa ja koe unohtumattomat kohtaukset ja omat suosikkihetkesi The Incredibles- ja The Incredibles 2 -elokuvista LEGO-muodossa.

Perheen yhteistyöllä voittoon – tee yhteistyötä, yhdistele Parrien perheen ikonisia kykyjä ja ainutlaatuisia voimia ja rakenna upeita, valtavan kokoisia LEGO-rakennelmia. Käytössäsi ovat Mr. Incrediblen vertaansa vailla oleva supervahvuus, Elastigirlin joustavat muodonmuutokset ja muun porukan uskomattomat kyvyt – tiimityö ei ole koskaan ollut näin hauskaa.

aistele rikollisuutta vastaan kaupunginosa kerrallaan – suorita vauhdikkaita sivutehtäviä ja kukista ikonisia superroistoja, jotka hallitsevat kaupunginosia avoimen pelimaailman eri puolilla, esimerkiksi Municibergissä ja New Urbemissa. Koe täysin uusi, jännittävä ja vapaa pelikokemus

Hahmojen mukautusta uusilla mausteilla – muokkaa hahmosi ulkonäköä ja kykyjä Edna ”E” Moden, pikkiriikkisen mutta mahtipontisen supersankariasujen suunnittelijan, kanssa.

-Mr. Incredible – Mr. Incredible on supersankari, jolla on suuret voimat ja uskomaton kestävyys. Arkielämässään hänen nimensä on Bob Parr.
-Elastigirl – Helen Parr, joka tunnetaan supersankaruuden kultakaudella nimellä Elastigirl, on kekseliäs ja ketterä supersankari.
-Dashiell Parr – 10-vuotias Dashiell Robert ”Dash” Parr on Bob ja Helen Parrin vanhin poika. Hän kykenee liikkumaan hyvin suurella nopeudella.
-Violet Parr – Violet Parr on Bob ja Helen Parrin tytär. Hän kykenee luomaan voimakenttiä ja muuttumaan näkymättömäksi.
-Jack-Jack Parr – Jack-Jack on Parrien perheen nuorin lapsi. Hänen pääkykynsä on muodon muuttaminen, mutta hänellä on monia muitakin voimia.
-Frozone – Lucius Best, joka tunnetaan myös nimellä Frozone, on Mr. Incrediblen paras ystävä. Hän kykenee luomaan jäätä ja jäädyttämään pintoja käsillään. Lue lisää viemällä hiiren osoitin

Lisäosa Ei
Laji Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 5051895411247
J

Jokuvaan

vuosi sitten

Ok tuote. Ei vielä testattu toimimuutta.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

2 vuosia sitten

Nimensä mukainen The Incredibles-perhe taas vauhdissa uudessa seikkailussaan elokuvan 2-osasta tehdyssä Lego-mittelössä..en ole nähnyt vielä leffaa,joten kaikki mitä juonessa tapahtui tuli yllätyksinä..pidin jo ekasta leffasta joten tiesin mitä oli odotettavissa..oli mukavaa kun tähän peliin oli saatu hieman uutta rakennustapaa,se loi uusia haasteita vauhdikkaisiin tilanteisiin..tämän pelin parissa kyllä viihtyi ja aion myös hankkia leffankin ajan myötä..