Lego The Incredibles (Playstation 4)

Lego The Incredibles
Lähetä ystävälle
€ 19.99
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Pelin kuvaus: LEGO The Incredibles on uskomattoman hauska seikkailu, jossa pääset pelaamaan Incredibles-suosikkihahmoillasi. Kukista rikolliset yhdistämällä voimasi Parrien supersankariperheen kanssa ja koe unohtumattomat kohtaukset ja omat suosikkihetkesi The Incredibles- ja The Incredibles 2 -elokuvista LEGO-muodossa.

Perheen yhteistyöllä voittoon – tee yhteistyötä, yhdistele Parrien perheen ikonisia kykyjä ja ainutlaatuisia voimia ja rakenna upeita, valtavan kokoisia LEGO-rakennelmia. Käytössäsi ovat Mr. Incrediblen vertaansa vailla oleva supervahvuus, Elastigirlin joustavat muodonmuutokset ja muun porukan uskomattomat kyvyt – tiimityö ei ole koskaan ollut näin hauskaa.

aistele rikollisuutta vastaan kaupunginosa kerrallaan – suorita vauhdikkaita sivutehtäviä ja kukista ikonisia superroistoja, jotka hallitsevat kaupunginosia avoimen pelimaailman eri puolilla, esimerkiksi Municibergissä ja New Urbemissa. Koe täysin uusi, jännittävä ja vapaa pelikokemus

Hahmojen mukautusta uusilla mausteilla – muokkaa hahmosi ulkonäköä ja kykyjä Edna ”E” Moden, pikkiriikkisen mutta mahtipontisen supersankariasujen suunnittelijan, kanssa.

-Mr. Incredible – Mr. Incredible on supersankari, jolla on suuret voimat ja uskomaton kestävyys. Arkielämässään hänen nimensä on Bob Parr.
-Elastigirl – Helen Parr, joka tunnetaan supersankaruuden kultakaudella nimellä Elastigirl, on kekseliäs ja ketterä supersankari.
-Dashiell Parr – 10-vuotias Dashiell Robert ”Dash” Parr on Bob ja Helen Parrin vanhin poika. Hän kykenee liikkumaan hyvin suurella nopeudella.
-Violet Parr – Violet Parr on Bob ja Helen Parrin tytär. Hän kykenee luomaan voimakenttiä ja muuttumaan näkymättömäksi.
-Jack-Jack Parr – Jack-Jack on Parrien perheen nuorin lapsi. Hänen pääkykynsä on muodon muuttaminen, mutta hänellä on monia muitakin voimia.
-Frozone – Lucius Best, joka tunnetaan myös nimellä Frozone, on Mr. Incrediblen paras ystävä. Hän kykenee luomaan jäätä ja jäädyttämään pintoja käsillään. Lue lisää viemällä hiiren osoitin

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 15-06-2018 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3043977695 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Nimensä mukainen The Incredibles-perhe taas vauhdissa uudessa seikkailussaan elokuvan 2-osasta tehdyssä Lego-mittelössä..en ole nähnyt vielä leffaa,joten kaikki mitä juonessa tapahtui tuli yllätyksinä..pidin jo ekasta leffasta joten tiesin mitä oli odotettavissa..oli mukavaa kun tähän peliin oli saatu hieman uutta rakennustapaa,se loi uusia haasteita vauhdikkaisiin tilanteisiin..tämän pelin parissa kyllä viihtyi ja aion myös hankkia leffankin ajan myötä..

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 4 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 2 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »