Palaa ylös
Lego The Movie 2 Videogame

1 / 1

Lego The Movie 2 Videogame

19,99 €
Hirviömäiset avaruusolennot ovat hyökänneet, kaapanneet Emmetin ystävät ja jättäneet Palikkalan raunioiksi! Kaikki toivo lepää nyt Emmetin ja sankarillisen hahmojoukon harteilla, joten heidän tulee matkata halki maailmojen pelastaakseen ystävänsä Sys
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää
Hirviömäiset avaruusolennot ovat hyökänneet, kaapanneet Emmetin ystävät ja jättäneet Palikkalan raunioiksi! Kaikki toivo lepää nyt Emmetin ja sankarillisen hahmojoukon harteilla, joten heidän tulee matkata halki maailmojen pelastaakseen ystävänsä Systar-systeemin oudoilta asukkailta. Matkusta ulkoavaruuteen, löydä uusia maailmoja ja testaa Mestarirakentajataitojasi.

Fanien suosikkihahmot: Emmet, Lucy, LEGO-Batman ja ystävät ovat palanneet, ja mukana tulee myös uusia ja mystisiä hahmoja kuten Kenraali Sulosorto ja Rex Vaaraliivi.

Uusia maailmoja löydettävänä: Tutki LEGO-galaksia ja löydä Reliikkejä ja Mestaripalasia. Toimi ystäviesi kanssa ja vieraile kaupoissa saadaksesi lisää palkintoja ja tehtäviä.

Voit rakentaa maailmasi uudelleen: Rakenna erityisiä LEGO-rakennelmia löytääksesi uusia alueita ja esineitä. Päästä sisäinen Mestarirakentajasi valloilleen ja rakenna maailmasi uudelleen.
Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 5051895412114
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja